Anti snurkbeugel

Helpt een anti snurkbeugel?

Je snurkt … of degene naast je snurkt. Oei, wat is dat vervelend hè! Ik snap heel goed dat je hier een oplossing voor zoekt. Misschien ben je wel eens wat informatie tegengekomen over een anti snurkbeugel. Als je snurken in Google intypt word je namelijk bedolven onder de tips.

Ik vind het dan ook niet gek dat mensen zich afvragen waar ze nou goed aan doen. Misschien ben jij ook wel zo iemand en denk je: helpt een snurkbeugel eigenlijk wel? In dit artikel wil ik je daarom graag uitgebreide informatie geven. Want ja, zo’n beugel helpt wel degelijk tegen snurken! Bijna altijd is deze succesvol. Bijna zeg ik … ik wil namelijk graag eerlijke informatie geven.

Tip van Mireille (Slaapcoach):
Wil je voorgoed van het snurken af? Dit is wat je nodig hebt >>

7 dagen op proef

Anti snurkbeugel kopen

Shop je liever bij bol.com of de grootste online drogist van Nederland?
Ook daar is de anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk te koop. Je kunt deze bestellen via onderstaande linkjes:

Let op: je betaalt hier niet extra voor!
Als je via deze linkjes besteld, krijg ik daar een stukje commissie voor. Zo help je mij om de site slapenisgoed.nl te onderhouden en up to date te houden.Bekijk hier de anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk >>

98% gebaat bij gebruik anti snurk beugel

Om dus meteen maar met de deur in huis te vallen: de anti snurkbeugel is misschien wel de beste oplossing tegen snurken. Deze is namelijk wetenschappelijk getest door het National Center for Biotechnology Information (NCBI). Tijdens een onderzoek (1) die zij uitvoerden hebben 134 proefpersonen de anti snurkbeugel getest. Bij 131 personen hielp deze beugel tegen snurken. Dat is maar liefst 98%!

De deelnemers bleven de anti snurkbeugel gebruiken en na nieuw onderzoek bleek dat gemiddeld 350 dagen na het eerste gebruik ruim 86% van de deelnemers nog elke nacht de snurkbeugel in doet. Zij gaven aan tevreden tot zeer tevreden te zijn. Dit zijn bijzonder hoge resultaten en zegt voor mij genoeg over de beugel. Je kunt de resultaten van deze studie hier zelf raadplegen.

Als je snurkt of degene naast je snurkt, raad ik je dan ook aan deze anti snurkbeugel te proberen. Het mooie is dat je geen enkel risico loopt. Werkt de beugel niet? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Hoe komt het dat je snurkt?

Een klein stukje theorie kan helpen om te begrijpen hoe de anti snurkbeugel werkt. Ten eerste: schaam je vooral niet als je snurkt. Je bent lang niet de enige. Maar liefst meer dan een derde van de Nederlanders snurkt. Meestal wordt dit veroorzaakt doordat het zachte gehemelte je luchtwegen belemmert.

Als jij slaapt dan ontspannen je spieren. Je onderkaak zakt dus iets naar beneden. Het gevolg is dat je luchtwegen belemmerd worden en dus ontstaan er trillingen. Deze trillingen geven een bepaald geluid en dat is wat wij snurken noemen.

Ik heb een uitgebreide blog over snurken geschreven. Als je hier dus meer over wilt weten, raad ik je aan grootmoeders tips tegen snurken te lezen. Daar ga ik dieper in op zaken als: waarom mensen snurken of je er wel of niet mee naar de huisarts moet en of snurken gevaarlijk is.

Hoe werkt een anti snurkbeugel?

Eigenlijk is de werking van deze snurkbeugel heel eenvoudig. Wat je wilt is natuurlijk dat je onderkaak niet naar beneden zakt. Nou daar zorgt deze snurkbeugel wel degelijk voor. Tijdens het slapen houdt de anti snurkbeugel je onderkaak namelijk in positie én dwingt het zelfs iets naar voren. Je luchtweg wordt daardoor vrijgehouden en het snurken is voorbij. Heerlijk voor jou én voor degene die naast jou slaapt.

Met en zonder snurkbeugel

MRA of snurkbeugel is zeer effectief

Misschien ben jij in jouw zoektocht ook wel eens het woord MRA tegengekomen. Waarschijnlijk heb je je afgevraagd wat dit is en wat het met snurken te maken heeft. MRA staat voor Mandibulair Repositie Apparaat en is de wetenschappelijke term voor een anti snurkbeugel.

Ik raad je de beugel van Mr. Anti Snurk aan. En waarom? Deze is namelijk eenvoudig op maat te maken en je kunt dit zelf doen. Op deze manier stemt de anti snurkbeugel zich perfect op jouw gebit af. Nog een ander voordeel is het materiaal. De beugel van Mr. Anti Snurk is gemaakt van materiaal dat vervelende reacties en irritaties voorkomt. Bijna 90% van de snurkers heeft enorm veel baat bij deze snurkbeugel. En nogmaals: behoor je tot die overige 10%? Geen probleem, je krijgt gewoon je geld terug.

Probeer daarom nu de anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk en stop voor altijd met snurken >>

Best verkochte anti snurkbeugel van Nederland

Al heel wat jaren (sinds 2015) is de beugel van Mr. Anti Snurk de best verkochte anti snurkbeugel van Nederland. Al meer dan 50.000 Nederlanders hebben dit product aangeschaft. Het is niet zo vreemd aangezien er tal van voordelen zitten aan de beugel van Mr. Anti Snurk. Onderstaand een kleine opsomming:

 • Je mag de anti snurkbeugel zeven dagen op proef gebruiken
 • Blijf je snurken? Dan krijg je gewoon je geld terug.
 • De anti snurkbeugel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Je kunt de beugel zelf op maat stellen
 • De beugel van Mr. Anti Snurk is tot wel 5x voordeliger dan vergelijkbare snurkbeugels
 • Je kunt de anti snurkbeugel gratis laten verzenden

  En het allergrootste voordeel is:
  Vandaag bestellen is morgen niet meer snurken!
Anti snurkbeugel

Dit komt jouw slaapkwaliteit ten goede, maar ook van degene die naast je ligt. Een gezonde nachtrust is enorm belangrijk. Hier voorkom je lichamelijke en/of geestelijke klachten mee.

Gebruiksaanwijzing Mr. Anti Snurk

Het is mogelijk om de anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk in vijf minuten op jouw gebit aan te passen. Daarvoor heb je de volgende artikelen nodig:

 • Twee halfhoge glazen (leeg)
 • Een stopwatch (het is nodig om van iedere stap de seconden te tellen)

Met behulp van onderstaande afbeeldingen kun je stapsgewijs leren hoe je de anti snurkbeugel kunt aanpassen:

Gebruiksaanwijzing snurkbeugel 1
1- Het plastic spateltje kun je plaatsen in de opening aan de voorkant van de beugel.

Gebruiksaanwijzing snurkbeugel 2
2- Zet een glas met gekookt water klaar én een glas met koud water.

Gebruiksaanwijzing snurkbeugel 3
3- Zorg ervoor dat je het gekookte water 15 seconden laat afkoelen.
LET OP: leg de anti snurkbeugel NOOIT in kokend water!

Gebruiksaanwijzing snurkbeugel 4
4- Dompel de beugel onder water. Deze mag je 30 seconden laten liggen. Laat het spateltje zitten.

Gebruiksaanwijzing snurkbeugel 5
5- Met het spateltje kun je nu voorzichtig de snurkbeugel uit het glas met heet water halen. Laat het 15 seconden uitlekken / afkoelen.
LET OP: Laat het spateltje zitten en raak de snurkbeugel nog NIET met je vingers aan.

Gebruiksaanwijzing snurkbeugel 6
6- Plaats nu met behulp van het spateltje de anti snurkbeugel in je mond:
 • Grote inkeping is bovenkant
 • Zorg ervoor dat je voortanden (onderste en bovenste rij) recht onder elkaar staan
 • Om de buitenkant van de beugel naar je gebit te vormen kun je jouw vingers, wangen en lippen gebruiken
 • Om de binnenkant van de beugel naar je gebit te vormen kun je jouw tong gebruiken
 • Zuig met behulp van je tong en lippen eventuele lucht uit het mondstuk
 • Laat de snurkbeugel 1 minuut in je mond zitten

Gebruiksaanwijzing snurkbeugel 7
7- Plaats nu de beugel voor 2 minuten in het glas met koud water. Laat het spateltje nog zitten.

Gebruiksaanwijzing snurkbeugel 8
8- Haal de beugel uit het koude water en plaats deze in je mond. Het spateltje mag je verwijderen.

Nu zou de beugel prettig in je mond moeten zitten.
Mocht dit niet zo zijn, dan kun je het proces nog een keer herhalen.
Normaal gesproken zou de beugel op deze manier perfect op maat zitten.

Om langer plezier van de Mr. Anti Snurk te hebben, is het belangrijk dat je deze goed onderhoudt. Je kunt deze heel eenvoudig afspoelen met koud water en bewaren in het meegeleverde doosje.

Bewaar de anti snurkbeugels NIET in ruimtes met een temperatuur boven de 38 graden Celsius!

Betaalbare anti snurkbeugel

Een op maat gemaakte snurkbeugel kan behoorlijk in de papieren lopen. Dit kan al gauw enkele honderden euro’s gaan kosten. Veel mensen zien daarom af van de aanschaf van zo’n beugel. En dat is zonde! Juist omdat dit een heel eenvoudige oplossing kan zijn voor een heel vervelend probleem.

Mr. Anti Snurk is op zoek gegaan naar een oplossing. Die heeft hij gevonden in de boil en bite technologie (2). Hiermee is het mogelijk gemaakt om met behulp van een glas heet water en een glas koud water een anti snurkbeugel op maat te maken. Op deze manier is er een betaalbare snurkbeugel op de markt gekomen die inmiddels al heel wat Nederlanders van het snurken afgeholpen heeft.

Veel voorkomende vragen

In de praktijk blijkt dat mensen bij de aanschaf van een nieuw product vaak nog vragen hebben. Dat is logisch. Het kan zijn dat je het nog niet helemaal vertrouwd of dat je wat onzeker bent. Om deze onzekerheid bij je weg te nemen, heb ik de meest voorkomende vragen voor jou onderzocht. Onder de YouTube video heb ik de antwoorden hierop in een informatieve tekst hieronder omschreven.

Voordat je dit gaat lezen, raad ik je aan om deze korte video van Mr. Anti Snurk te bekijken.

 • De anti snurkbeugel heeft een boven- en een onderkant. Je ziet dit aan twee inkepingen. De bovenkant van de snurkbeugel is de zijde met de grootste inkeping.

 • De anti snurkbeugel wordt gemaakt door een Nederlands bedrijf. Dit bedrijf heet Servifarmacomp en is gevestigd in Hoogvliet.

 • Gelukkig kent de anti snurkbeugel maar weinig bijwerkingen. Deze is heel veilig en uitermate effectief tegen snurken. Toch kunnen er altijd bepaalde effecten optreden. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je in de eerste periode een overvloedige productie van speeksel hebt. Normaal gesproken gaat dit vanzelf over. Je kunt echter ook een zeer droge mond ervaren. Ook dit gaat normaal gesproken weer over.

  In het begin kan het zijn dat je ’s morgens wakker wordt met een gevoelige kaak of mond. Dit is echt een kwestie van wennen. Geef het dan ook de tijd. Op den duur hoort dit echt over te gaan. Soms al binnen enkele minuten. Op een gegeven moment hoor je er gewoon helemaal geen last meer van te hebben. De meeste personen zijn binnen enkele dagen gewend aan de snurkbeugel.

 • Mensen met een gebitsprothese kunnen helaas deze snurkbeugel niet gebruiken. Mr. Anti Snurk raadt het mensen met een kunstgebit of andere gebitsprothese af. Je kunt het beste overleggen met je tandarts wat er in jouw geval wel mogelijk is.

 • De anti snurkbeugel is BPA- en LATEX-vrij. Het belangrijkste materiaal waaruit de snurkbeugel bestaat is ethylene-vinyl acetate copolymer.

 • Het op maat maken van de snurkbeugel is in vijf minuten te doen. Het in- en uitdoen is zeer eenvoudig.

 • Als je de anti snurkbeugel normaal gebruikt, gaat deze zeker vier tot zes maanden mee. Maar meestal is dit veel langer.

De snurkbeugel vergt weinig onderhoud. Iedere ochtend kun je deze even afspelen met koud of lauw water. Je krijgt bij je bestelling een stofvrije bewaardoos. Het is belangrijk dat je de snurkbeugel hierin bewaard.

Tot slot …

Snurken kan echt hopeloze vormen aannemen. Als je zelf snurkt, heb je dat meestal niet door. Tenminste … dat denk je. Maar vaak zijn snurkers overdag toch wel vermoeider dan niet snurkers. Voor een eventuele partner kan het ook heel hinderlijk zijn. Zij kunnen hier echt een slecht slaappatroon door ontwikkelen met alle gevolgen van dien.

Het is daarom belangrijk het snurken aan te pakken. Dit kan heel eenvoudig met de anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk. Met de vele voordelen en de aantrekkelijke prijs is dit zeker een optie om te proberen. Helemaal als je leest hoe goed de resultaten zijn. Bijna 90% van de gebruikers snurkt niet meer tijdens het dragen van de snurkbeugel. Je mag de anti snurkbeugel zeven dagen op proef proberen. Stopt het snurken niet, dan krijg jij gewoon je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico. Ik zeg: doen 🙂

Bestellen kan heel eenvoudig online. Kies de webwinkel waar jij het liefste winkelt en bestel handig nog je overige boodschappen mee.


Bekijk hier de anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk >>

Mr. Anti Snurk lijkt zeker op andere anti snurkbeugels. Toch zijn er wel degelijk verschillen:

 • Deze anti snurkbeugel is veel goedkoper dan ander snurkbeugels. Ook de exemplaren die aan te passen zijn.
 • Het succespercentage van deze anti snurkbeugel is bijzonder hoog (bijna 90%).
 • De Mr. Anti Snurk is heel gemakkelijk aan te passen aan jouw gebit.
 • Je mag deze snurkbeugel zeven dagen proberen.
 • Als je blijft snurken, krijg je gewoon je geld terug.Bronnen:
PubMed | National Library of Medicine

1- https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10593770/
2- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5803051/

Deel dit bericht

Gerelateerde Blogs

Detox thee

Detox thee: Ja of Nee?

22 april 2021
Veilig samen slapen

Veilig samen slapen

31 maart 2021
Somnox slaaprobot kopen

Somnox slaaprobot

15 maart 2021
Beste plaswekker kind

Beste plaswekker

02 maart 2021
Propeaq lichttherapiebril

Propeaq lichttherapiebril

10 februari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg Slapenisgoed.NL

Auteur: Mireille Hovius

Mireille Hovius is gecertificeerd slaapcoach en heeft zelf jarenlang last gehad van slapeloosheid. Met haar blogs op Slapenisgoed.NL wil ze mensen met slaapproblemen informeren en inspireren om beter te gaan slapen. Tevens heeft zij een online slaaptraining ontwikkelt om zelf actief mee aan de slag te gaan. Maar natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een 1-op-1 coaching.

GRATIS!

20 waardevolle tips voor jou:

TIJDELIJK MET 50% KORTING!

Reken voor eens en altijd af met je slaapprobleem

Slimmer Slapen

Slaapcoach | CRKBO Geregistreerde Instelling

slaapcoach

Perfect slapen in 7 stappen

RECENTE ARTIKELEN

Detox thee: Ja of Nee?

Ben je van plan om detox thee ...

Wanneer slaapt baby door?

Voel jij je soms ook net een z...

Veilig samen slapen

Hoera! Je bent moeder of vader...