Beste hoofdkussen bij nekklachten

Beste hoofdkussen bij nekklachten

Word jij ook iedere ochtend wakker met een zere nek? Dan ben je vast op zoek naar het beste hoofdkussen bij nekklachten. Dat kan echter nog een hele uitdaging zijn.

Mensen die nergens last van hebben, snappen niet waar je je druk om maakt. Een hoofdkussen kopen is toch niet zo heel moeilijk? Je loopt een beddenwinkel, een IKEA of een willekeurige huishoudzaak in en ze liggen werkelijk waar voor het oprapen. Stapels met harde kussens, zachte kussens, kleine kussens, grote kussens, diverse vullingen; je kunt het zo gek niet verzinnen.

En dan heb ik het nog niet eens over het online shoppen. Want ook op internet zijn er tal van webwinkels die hoofdkussens aanbieden. Dus een middagje winkelen en even een kussen meenemen … ja, dat lijkt zo gepiept. En ook met een paar muisklikken, een iDEAL betaling en de volgende dag de postbode op de stoep, heb jij binnen no time een hoofdkussen in huis.

Tip van Mireille (Slaapcoach):
Wil jij het beste hoofdkussen bij nekklachten? Dit heb je nodig >>

14 dagen proefslapen!

Maar … jij weet ondertussen wel beter. Het beste hoofdkussen bij nekklachten heb jij nog altijd niet gescoord. Dat vind ik niet gek. Uit ervaring weet ik namelijk dat het uitzoeken van een goed hoofdkussen heel erg lastig is. En dit is wat ik ook vaak hoor in mijn omgeving en van cliënten. Vooral bij hen die last hebben van nekklachten. Belangrijk dus dat je goed aandacht besteedt aan het uitzoeken van het beste hoofdkussen. Deze voorkomt niet alleen nekklachten, maar zorgt er ook voor dat je goed kunt slapen.

Want slapen is niet iets wat we snel even tussendoor doen. Dat lijkt misschien wel zo; helemaal in de jachtige maatschappij waarin wij nu leven. Zodra de wekker ’s morgens gaat, sta je ’aan’, om vervolgens de hele dag in actie te zijn. Veel mensen zijn tot bedtijd actief en proberen zich daarna over te leveren aan de slaap. Het is belangrijk dat er meer aandacht wordt besteed aan een gezonde nachtrust. En die begint natuurlijk bij het beste hoofdkussen.

Slapen eerste levensbehoefte

Slapen is een heel bijzonder fenomeen. Tijdens je slaap treden er namelijk allerlei veranderingen in je lichaam op. Veel van je spieren zullen ontspannen en hersengolven vertragen. Maar ook je ademhaling en je hartslag vertragen tijdens je slaap. En doordat je hersenen  alle prikkels van buiten blokkeren, verlaagt je bewustzijn en raak je afgesloten van de buitenwereld. Omdat de natuur deze verregaande maatregelen neemt, kun je wel stellen dat slapen, net als eten, een eerste levensbehoefte is.

Aan eten wordt altijd veel aandacht besteed. Het moet voldoende zijn, het moet lekker zijn, maar vooral ook gezond. Het is immers de bedoeling dat je jouw lichaam voedt in plaats van vult. Maar hoe kan het dan dat er zo weinig aandacht wordt besteed aan het uitzoeken van een goed hoofdkussen?

Als iemand klaagt dat hij of zij niet goed slaapt, hoor je de ander altijd zeggen: “maar is je matras wel goed? Heb je wel een goede lattenbodem?” Zelden tot nooit vraagt de ander: “heb je wel een goed hoofdkussen?” En dat is wat jij nu gaat ontdekken; waarom een goed hoofdkussen belangrijk is en wélk kussen jij dan nodig hebt. Want alleen het beste hoofdkussen helpt bij nekklachten en een gezonde nachtrust.

Een goed hoofdkussen zorgt voor een betere nachtrust

Het beste hoofdkussen in twee minuten testen?

Eerst nog even terug naar het kopen van een hoofdkussen. Wat ik je nu ga vertellen, herken je vast. Je loopt zo’n beddenwinkel binnen en voelt aan verschillende kussens. Meestal weet je vrij snel welke het sowieso níet gaat worden. Maar vaak zijn er één of twee exemplaren die echt supergoed lijken te zijn. De verkoper ziet je twijfelen en wijst naar één van de bedden in de showroom. “Je mag ze even proberen hoor.”

Tja, en dat is natuurlijk heel aardig. Braaf ga je dus op zo’n bed liggen en leg je zo ongeveer twee minuten je hoofd op elk kussen. En ja hoor, je bent eruit! Het exemplaar wat afvalt, geef je aan de verkoper en met de andere wandel je naar de kassa. Maar hé, twee minuten! Wat is nou twee minuten? In die tijd kun je toch nooit beoordelen of dat het beste hoofdkussen voor jou is?!

Gelukkig is er dan Cloudpillo. Mij hebben ze in ieder geval verlost van het ‘hoofd(pijn)kussen dossier’. En dat zeg ik niet omdat ik toevallig de slaapcoach ben bij Cloudpillo. Inderdaad slaapcoach én geen vertegenwoordiger 😉 Ik heb serieus ontzettend veel hoofdkussens geprobeerd en het was allemaal een drama.

Toegegeven, soms leek het de eerste weken heel wat. Maar al snel was daar weer de teleurstelling. Vaak werd ik dus wakker met een zere nek of hoofdpijn. En dat zijn niet de enige klachten die je kunt krijgen van een verkeerd hoofdkussen. Ook schouder- en rugklachten zijn veel gehoorde klachten. Je kunt je voorstellen dat dit effect heeft op je nachtrust.

Het beste hoofdkussen is zacht en geeft toch steun

Veel hoofdkussens lijken in eerste instantie de steun te geven die je ervan verwacht. Maar al snel ontdek je na een paar weken dat dat geweldige kussen helemaal niet zo geweldig is. Je gaat slapen op een stevig kussen en ligt ’s ochtends op een dun geplet stukje kussen. Dit komt omdat veel hoofdkussens gemaakt zijn van dons en veren. Ze zijn daardoor meestal te zacht.

Het is belangrijk dat een hoofdkussen steun geeft. Door de vulling van gesnipperd memory foam, ervaar je bij het hoofdkussen van Cloudpillo écht steun. Zonder dat dit te hard aanvoelt. Zo zacht als een wolkje en toch goede steun; ik kan je garanderen dat dát echt zo is! Ik slaap nu al een tijdje op het beste hoofdkussen tegen nekklachten en ik kan je zeggen: dat bevalt mij echt heel erg goed.

Als je de eigenaar en het team van Cloudpillo ontmoet, voel je gewoon hun passie. Zij willen niets liever dan het perfecte product aan hun klanten aanbieden. Persoonlijke aandacht staat dan ook hoog in het vaandel en ze staan nooit stil. Doorontwikkelen om steeds beter te worden. Zij begrijpen dat je niet in twee minuten kunt bepalen of je het beste hoofdkussen te pakken hebt.

Daarom bieden zij 14 dagen proefslapen aan. Indien je wilt, kun je dus eerst 14 dagen proefslapen en pas achteraf betalen met Klarna. Op deze manier heb je ruim de tijd om te ontdekken of het hoofdkussen van Cloudpillo jou gaat helpen aan een betere nachtrust.

Het beste hoofdkussen kun je aanpassen aan je lichaamshouding

Logisch toch ook! We zijn immers allemaal zo verschillend. Het is onmogelijk dat iedereen hetzelfde kussen fijn vindt. En juist daarom is het hoofdkussen van Cloudpillo aanpasbaar, waardoor het kussen opeens wél geschikt is voor iedereen. Want door de vulling van versnipperd memory foam kun je heel gemakkelijk het kussen op maat maken. Net waar jij van houdt. Lig je graag op een hoog kussen of juist iets lager?

Dat was juist wat mij zo irriteerde bij andere hoofdkussens. De één was veel te hoog, de ander zo plat als een dubbeltje. Sowieso voor je nek dus ook helemaal niet goed. Het is namelijk belangrijk dat je nekwervel in een rechte lijn met je wervelkolom ligt. Het Cloudpillo kussen kun je aanpassen aan jouw lichaamshouding. Op deze manier word je nek de hele nacht goed ondersteund. Cloudpillo levert dan ook absoluut het beste hoofdkussen bij nekklachten.

Het memory foam wordt ook wel traagschuim genoemd. Een groot voordeel is dat dit zich volledig naar jouw lichaamshouding vormt. En het mooie is dat het deze vorm dus ook een tijd kan vasthouden. Hierdoor ervaar je meer weerstand en een betere vorm. Toch blijft het kussen zacht aanvoelen.

Dit is dan ook wat vele klanten zo waarderen. Als je gaat kijken bij Trustpilot ontdek je hoeveel positieve reviews er al zijn geschreven over het Cloudpillo kussen. Het bedrijf is daarnaast volgens Trustpilot ook nog eens de best beoordeelde beddengoedwinkel van Nederland. Ik kan mij daar alleen maar bij aansluiten.

Bestel hier het beste hoofdkussen bij nekklachten

Als slaapcoach raad ik je dan ook echt aan om eens goed naar je hoofdkussen te kijken. Het kan een reden zijn van je nekklachten of een reden dat jij slecht slaapt. Veel kussens voelen zo zacht als een wolkje, maar bieden te weinig ondersteuning aan je hoofd. Verschillende klachten kunnen er langzaam insluipen en ervoor zorgen dat jij ’s nachts niet goed kunt doorslapen. Voor het kussen van Cloudpillo maakt het niet uit of je op je rug, zij of buik slaapt. Door het zelf kunnen afstellen, is het kussen geschikt voor iedere slaaphouding. Het beste hoofdkussen bij nekklachten is dan ook die van Cloudpillo.

Heb je vragen over het Cloudpillo hoofdkussen? Laat deze gerust achter in de reaties hieronder.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis!

Perfect slapen in de spotlights

Extra voordelig

Over de auteur

Mireille Hovius is gecertificeerd slaapcoach en heeft zelf jarenlang last gehad van slapeloosheid. Met haar blogs op slapenisgoed.nl wil ze mensen met slaapproblemen informeren en inspireren om beter te gaan slapen.

Volg mij

Recente artikelen