Somnox slaaprobot kopen

Somnox slaaprobot kopen

Het zal je niet zijn ontgaan; in de media is de laatste tijd ontzettend veel aandacht geschonken aan de Somnox slaaprobot. Ik kan mij voorstellen dat mensen die slecht slapen geïnteresseerd zijn in deze bijzondere uitvinding. Heb jij last van slapeloosheid en wil je ook een Somnox slaaprobot kopen? Lees je dan eerst goed in. Natuurlijk kan de robot heel veel voor jou betekenen, maar het is en blijft een hulpmiddel en géén wondermiddel.

Ongeveer een kwart van de Nederlanders slaapt slecht. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een snurkende partner, maar ook aan piekeren of stress. Zonde als je in deze situatie naar medicijnen grijpt. Een slaaprobot is een stuk gezonder. Onthoud echter wel altijd één ding goed: de Somnox slaaprobot helpt jou in slaap te vallen, maar hij lost niet jouw gepieker op. Je kunt tijdens het gebruik overigens wel gaan ervaren dat een goede nachtrust jou motiveert je gepieker of je stress aan te pakken.

Tip van Mireille (Slaapcoach):
De Somnox slaaprobot kopen en 30 dagen uitproberen? Dat kan hier >>

Niet goed – geld terug

Koop jij liever via bol.com? Dat kan natuurlijk ook. Ook hier mag je 30 nachten proefdraaien. Binnen deze termijn is het nog mogelijk om de Somnox slaaprobot te retourneren. (ook bij bol betaal je de laagste prijs!)

Somnox slaaprobot verbetert nachtrust

Slapeloosheid ontstaat bijna altijd door een overactieve geest. Als je veel stress hebt (of angst) kan jouw lichaam zich slecht ontspannen. Dit maakt het moeilijker om in slaap te vallen. Er zijn veel onderzoeken gedaan naar ademhaling in combinatie met slaap. Het blijkt dat een rustgevende ademhaling ervoor zorgt dat je drukke gedachtes ontspannen.

Met je ademhaling kun je jouw leven veranderen. Het is namelijk bewezen dat een goede ademhaling stress en onrust kan verminderen. Tevens vertraagt je hartritme en kan het er zelfs voor zorgen dat paniekaanvallen verminderen of verdwijnen. Met behulp van de ademhalingstechnieken van de Somnox slaaprobot kun je stress en angst loslaten.

Met de Somnox slaaprobot kun je zonder stress en angst gaan slapen

Waarom de Somnox slaaprobot kopen?

Er zijn drie goede redenen waarom je de Somnox slaaprobot zou kunnen kopen. De robot zorgt namelijk voor het volgende:

  • Geborgenheid
  • Rustig gevoel
  • Beter in slaap vallen

Geborgenheid
De Somnox slaaprobot kan jou een veilig en geborgen gevoel geven. Je houdt deze als het ware als een knuffel vast. Eigenlijk is dit dan ook de volwassen variant op de knuffel die je als kind bij je in bed had. Door de vorm kun je in een foetus houding gaan liggen. Dat heeft voordelen voor je nek en schouders. Door het ‘lepeltje-lepeltje’ liggen met de slaaprobot wijken deze namelijk niet af van hun natuurlijke houding.

Maar ook de ronde vormen, het zachte materiaal en het gewicht geven een gevoel van geborgenheid. Je kunt door de vorm heel gemakkelijk de slaaprobot op je borst leggen. Door je armen er omheen te slaan en de slaaprobot te knuffelen heb je de hele nacht een comfortabel en geborgen gevoel.

Rustig gevoel
Je zult veel minder gaan liggen piekeren doordat de Somnox slaaprobot subtiele geluiden en bewegingen maakt. Hiermee wordt de menselijke ademhaling nagebootst. Het is op deze manier gemakkelijker om te ontspannen.

Extra mooi is dat de slaaprobot rustige muziek kan afspelen. Maar ook witte ruis en omgevingsgeluiden. Het kalmerende effect wat de slaaprobot sowieso al heeft, kan hierdoor alleen maar versterkt worden. Je kunt een applicatie downloaden op je mobiele telefoon en daar de gewenste geluiden instellen. Het is zelfs mogelijk je eigen muziek af te spelen.

De muziek maakt de slaaprobot helemaal compleet. Onderzoekers hebben namelijk aangetoond dat muziek een ontspannende werking heeft op mensen met slaapproblemen en zij hier beter door gaan slapen. Maar ook geluiden die voor afleiding zorgen (witte ruis) of natuurgeluiden kunnen zorgen voor een rustgevend effect. Tevens zullen gevoelens van stress verminderen.

De Somnox slaaprobot heeft een bijbehorende app

Beter in slaap vallen
Het mooiste van de Somnox slaaprobot is dat je er heel rustig van in slaap valt, maar ook nog eens dieper en langer slaapt. Het is ideaal om dit te bereiken op een volledig natuurlijke manier, zonder medicijnen die soms ook nog eens verslavend kunnen werken.

Een eerste onderzoek van Somnox komt met veelbelovende cijfers. Maar liefst 75% van de gebruikers vallen sneller en gemakkelijker in slaap met de Somnox slaaprobot. De groep mensen die normaal 30 minuten nodig had om in slaap te vallen, verkortte met de slaaprobot deze tijd gemiddeld met 21 minuten.

Slaaprobot en ademhaling

Een goede ademhaling kan stress en onrust verminderen. Hierdoor lukt het beter om snel in slaap te vallen. Besluit je de Somnox slaaprobot te kopen? Dan heb je er een kameraadje bij. De slaaprobot ademt namelijk met jou mee. Met behulp van speciale sensoren wordt het tempo van jouw ademhaling gemeten.  De slaaprobot kan door middel van deze metingen zich aanpassen op jouw ademhaling. Langzaam zal hij je ademhaling gaan vertragen. Het is bewezen dat een langzamere ademhaling stress vermindert en rust in je hoofd geeft.  

Door je handen op de Somnox slaaprobot te leggen, voel je het fysieke ritme van de ademhaling. Dit neem jij onbewust over. Je kunt dit ook heel gemakkelijk overdag doen. Want weet je dat het heel goed is om bij slapeloosheid overdag ook geregeld momenten van ontspanning te creëren? Veel mensen doen dat door middel van meditatie en mindfulness. Juist de kracht van ademhaling staat hierin centraal. Je zult meer focus, meer energie en meer rustgevende slaap ervaren als je ook overdag ademhalingsoefeningen doet met de Somnox slaaprobot.

Waar kun je de Somnox slaaprobot kopen?

De slaaprobot is online op diverse websites te koop. Mocht je deze willen aanschaffen, dan waardeer ik het enorm als je dit doet via onderstaande link:

LET OP: Als je via bovenstaande link bestelt, ontvang je een mooie korting!

Nu vraag jij je misschien af waarom ik de slaaprobot via deze link promoot. Dat komt omdat ik bij iedere aankoop via deze link een stukje commissie daarvoor ontvang. Daarmee kan ik deze website onderhouden en voorzien van nieuwe informatie. Jij betaalt er niets extra’s voor tijdens je bestelling.

Omdat beelden soms meer zeggen dan 1000 woorden, heb ik nog een aantal video’s voor je verzameld over de slaaprobot. Mocht jij van plan zijn om de Somnox slaaprobot te kopen, dan kun je deze nog eens goed bekijken. Julian Jagtenberg, één van de oprichters van Somnox, geeft in deze video’s veel waardevolle informatie.

Video 1: Slapen met de Somnox slaaprobot

Video 2: De kracht van ademhalen

Video 3: De reis naar goed slapen

Somnox slaaprobot uitproberen

Het kan zijn dat je nog een beetje twijfelt. Zal ik nu wel of niet de Somnox slaaprobot kopen? Gelukkig is er dan de 30 dagen uitproberen: niet goed, geld terug garantie. Je mag de slaaprobot maar liefst 30 dagen in je eigen bed uitproberen. Mocht je niet tevreden zijn, dan mag je hem terugsturen en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort. Natuurlijk moet de slaaprobot nog in een verkoopbare staat zijn.

Tot slot …

Mocht je de Somnox slaaprobot willen kopen, besef dan wel dat daar een aardig prijskaartje aan hangt. Je krijgt zeker waar voor je geld, dat absoluut. De slaaprobot heeft namelijk al heel veel mensen die niet kunnen slapen door gepieker of stress kunnen helpen.

Maar mocht het een enorme aanslag zijn op je portemonnee, denk er dan nog eens heel goed over na. Het blijft een hulpmiddel en zoals eerder benoemd géén wondermiddel. Ik wil dit specifiek vermelden omdat veel mensen met slaapproblemen er ‘alles voor over hebben’ om hier vanaf te komen.

Gelukkig zijn de reacties vooral zeer positief (lees hier de reviews van de Somnox slaaprobot) en kan het jouw slapeloosheid zeker een boost geven. Maar koop de robot alleen als jouw budget dat toelaat.    

Bekijk hier nog het verhaal van Sabine de Witte. Maar liefst zes jaar lang sliep zij slecht. Met de slaaprobot kan zij gelukkig weer goed slapen. Een verhaal uit de praktijk:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis!

Perfect slapen in de spotlights

Extra voordelig

Over de auteur

Mireille Hovius is gecertificeerd slaapcoach en heeft zelf jarenlang last gehad van slapeloosheid. Met haar blogs op slapenisgoed.nl wil ze mensen met slaapproblemen informeren en inspireren om beter te gaan slapen.

Volg mij

Recente artikelen