Disclaimer

Disclaimer

Alle informatie en het aanbod van informatieproducten op deze website wordt te allen tijden met de grootste zorgvuldigheid samengesteld door Slapenisgoed.NL. Op verschillende pagina’s vind je links die verwijzen naar andere websites of interne links. Alle informatie die staat weergegeven op de website en in de producten zijn vrijblijvend. Aan zowel de inhoud als aan de links op de website kunnen geen rechten worden ontleend.
Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website zijn van de eigenaar van Slapenisgoed.NL. Het is dan ook verboden om zonder toestemming informatie te kopiëren of op andere manieren te verspreiden.
Je kunt op deze website reageren op artikelen. Indien je dit doet, zullen jouw gegevens NOOIT met derden worden gedeeld. Slapenisgoed.NL hecht grote waarde aan jouw privacy.
Slapenisgoed.NL kan niet garanderen dat alle inhoud en informatie op de website te allen tijden volledig, juist, compleet of actueel is. Ook kan Slapenisgoed.NL niet garanderen dat gebruik hiervan zal leiden tot of geschikt is voor de bezoeker.
Let op: de informatie en de producten op Slapenisgoed.NL zijn nooit bedoeld als vervanging voor medische zorg of behandeling. Alle informatie en alle producten kunnen geen arts of zorgverlener vervangen. Als je de inhoud gaat toepassen dien je te overleggen met je arts of zorgverlener.
Alle informatie en alle inhoud van de artikelen op deze website worden niet samengesteld door artsen of zorgverleners.
Persoonlijk ben ik heel erg geholpen met de informatie en producten op deze website. Gelukkig heb ik mijn slapeloosheid vaarwel kunnen zeggen. Het is niet gezegd dat het bij jou ook meteen werkt. Soms kan het langer duren. Slapeloosheid is complex en kan van persoon tot persoon verschillen. Neem bij klachten direct contact op met een gekwalificeerde arts of zorgverlener.
Let op: De inhoud van de artikelen en de producten van Slapenisgoed.NL dienen NIET als (professioneel) medisch advies. Ook niet als basis voor medisch advies, diagnose en/of behandeling. Slapenisgoed.NL betreft absoluut GEEN uitoefening der geneeskunde.
Overleg bij inname van supplementen of andere producten altijd eerst met een erkend arts of erkend apotheker.
@2019 Slapenisgoed.NL, Hippolytushoef