Slapen

Klik deze pagina niet weg!

Dank voor je aanvraag van mijn gratis e-book, je ontvangt deze binnen enkele minuten in je mail. Ik heb echter nog iets als 'welkomstcadeautje'.
Je hebt mijn e-book waarschijnlijk gedownload omdat je sneller in slaap wil vallen. Nu kan deze PDF je zeker helpen,

maar hoe zou je het vinden als je nu direct toegang zou krijgen tot mijn volledige Slimmer Slapen Methode?


Omdat jij zojuist mijn e-book hebt gedownload geef ik je bij deze een eenmalig buitenkansje om deze volledige methode voor een fractie van de prijs te ontvangen. Zodra je deze pagina wegklikt verdwijnt het aanbod. Lees hieronder meer ?

'Ik Dacht Dat Ik Nooit Meer Goed Zou Kunnen Slapen,
Bijna Had Ik Mij Neergelegd Bij Mijn Slapeloosheid ...'

Herken jij dit?

 • Word jij 's ochtends compleet uitgeput wakker?
 • Heb je dikke wallen onder je ogen?
 • Ben je pas na een dubbele Espresso weer een beetje mens?
 • Vind je het lastig om je dagelijkes activiteiten uit te voeren?
 • Snauw je iedereen die bij jou in de buurt komt af?
 • Krijg je steeds meer lichamelijke en/of geestelijke klachten?
 • Verlang je ook weer naar een goede nacht doorslapen?


Als je één of meer van de bovenstaande vragen met JA hebt beantwoord, dan raad ik je echt aan om verder te lezen.


Je zult ontdekken hoe je in 30 dagen weer perfect zult slapen.


Hoi, mijn naam is Mireille Hovius en het is mijn missie om mensen te helpen met het aanpakken van hun slaapproblemen.


Zelf heb ik jarenlang last gehad van slapeloosheid. Ik weet dus hoe frustrerend dit is en hoe het je uitput.


Ik vind het fijn om mensen te helpen en dat begon bij Marianne ...

Het trieste verhaal van Marianne (herken jij dit?)


‘Marianne, wat leuk! Hoe gaat het met jou?’ Oei ... ik had meteen spijt van deze vraag. Jeetje wat zag Marianne er slecht uit zeg. Haar antwoord was kort. Meer dan een ‘mwah’ kwam er niet uit. Marianne is een oud collega van mij en het was ruim acht jaar geleden dat ik haar voor het laatst zag.

Haar aangrijpende verhaal deed mij beseffen dat het nóg erger kon en ik was dankbaar dat ik míjn slapeloosheid de baas was geworden.


'Soms lag ik tot 2 of 3 uur wakker'


Marianne had eigenlijk alles wel voor elkaar. Ze ging twee keer per jaar op vakantie, had leuke vrienden en bracht veel tijd door met sporten. Maar nadat ze haar baan verloor, kwam ze in een negatieve spiraal terecht. Nieuw werk kon ze slecht vinden, er gebeurde een aantal vervelende dingen in haar familie en langzaamaan sloop er een groot probleem in haar leven. Marianne kreeg steeds meer moeite met slapen.

‘Soms lag ik wel tot 2 of 3 uur wakker.’ Ze keek me verdrietig aan. ‘Ik dacht het gaat wel weer over, maar dat was niet zo. Het werd juist alleen maar erger. Want als ik eenmaal sliep, werd ik na een uur alweer wakker.’


Als een zombie uit bed


Haar nachten werden steeds beroerder. Ze lag maar te woelen en te draaien. Elke avond ging ze met angst naar bed. Grote zorgen of het slapen die avond wél zou lukken. Ze vertelde mij dat ze iedere ochtend als een zombie uit bed kwam, maar van slaappillen wilde ze niets horen.


Oplossingen zoeken op Google kost veel tijd en energie


Marianne had gerust wel dingen geprobeerd. Tips en adviezen die ze vond op internet. Maar niets hielp echt goed. Ze keek mij aan: ‘weet je … ik vind dat gewoon ook zo’n gedoe. Er is zoveel informatie dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik houd eigenlijk helemaal niet van dat Googelen, er gaat zoveel tijd inzitten. En energie … nou dat had ik natuurlijk helemaal niet!’


Marianne opende mijn ogen. Er zijn natuurlijk veel meer Mariannes, daar moest ik wat mee doen!

Ik kan niet slapen

Huwelijk op de klippen


Marianne vertelde dat haar man bij haar weg was gegaan. Er biggelde een traan over haar wang. ‘Ik kan het hem niet eens kwalijk nemen. De situatie was onhoudbaar geworden. Na maanden en maanden slaaptekort was ik totaal niet meer mezelf. ’s Nachts lag ik urenlang naar het plafond te staren. Op een gegeven moment ging ik maar uit bed om beneden te Netflixen. Maar daar werd het natuurlijk alleen maar erger van. Mijn hele slaapritme raakte door de war. Ik was echt geen leuk persoon meer, de hele dag chagrijnig en kortaf.


Baan bijna kwijt


Arme Marianne, er leek niets meer van haar levenslust over. Aarzelend vroeg ik of ze wel weer een nieuwe baan heeft gevonden. Ze vertelde mij dat ze na heel wat sollicitaties en afwijzingen voorlopig toch weer werk heeft.
‘Maar ook dat gaat niet goed,’ zei ze op een klaaglijke toon. Een toon die ik ook helemaal niet van haar kende.
‘Ik kan me slecht concentreren, krijg opdrachten vaak niet op tijd af en geregeld heb ik woorden met mijn werkgever … ik betwijfel of ik nog lang voor hem mag werken.’


EN TOEN KWAM DE DOORBRAAK


Ik wilde Marianne natuurlijk maar al te graag helpen en door mijn kennis en inzichten ging ze eindelijk weer goed slapen. 


Wat ik heb gemerkt is dat we in 30 dagen haar interne slaapklok

weer kunnen resetten.


Na het resultaat van Marianne dacht ik: Wow! Ik moet meer mensen gaan helpen. Er zijn immers zo ontzettend veel mensen met slaapproblemen. 


Daarom introduceer ik nu

Slimmer Slapen - in 30 dagen perfect slapen


SLIMMER SLAPEN ... BESTAAT DAT?


Ik snap dat jij al die tips en al die middeltjes op internet onderhand wel een beetje zat bent.


Iedere keer heb je van alles geprobeerd en misschien heb je wel heel veel geld uitgegeven aan middelen die helemaal niet werken.

Slimmer Slapen kan zeker! Door een eenmalige investering hoef je niet meer urenlang op internet te zoeken naar de juiste oplossing.


Deze tijd kun je beter in Slimmer Slapen steken. Een nieuwe oplossing ... iets wat eindelijk werkt!Een goede nacht slapen heeft rechtstreeks invloed op je geestelijke én lichamelijke gezondheid.

Vroeg of laat zorgt een chronisch slaaptekort altijd voor klachten. Deze uiteenlopende klachten zullen jouw slapeloosheid alleen nog maar meer aanwakkeren.


Hoog tijd om jouw vicieuze cirkel te doorbreken!

Wil jij ook weer:

 • Blij de dag tegemoet treden ...
 • Meer energie ...
 • Snel in slaap vallen ...
 • Doorslapen in plaats van uren naar het plafond staren ...
 • Slapen zonder slaappillen ...
 • De beste versie van jezelf zijn ...

"Soms weet je helemaal niet waar je slapeloosheid vandaan komt en ontdek je dit via Slimmer Slapen."

Zelf aan de slag met je slaapprobleem?

Wil je geen slaapmedicatie, heb je geen zin, tijd of energie om van alles uit te zoeken op internet of ben je het zat om steeds maar geld uit te geven aan middelen die niet werken?


Dan is dit voor jou …

In Slimmer Slapen ontdek je van alles over slaap en de daarbij voorkomende problemen. Het is een stap voor stap methode die je levenslang kunt gebruiken.

Er kunnen altijd periodes van slapeloosheid ontstaan. Een artikel waar je nu misschien even niets aan hebt, kan over een aantal jaar heel waardevol zijn.

 • Zelf aan de slag Geen dure afspraken, geen reistijd en geen wachttijd. Slimmer Slapen kun je gebruiken op een moment dat het jou uitkomt.
 • Waardevolle informatie De inhoud is zorgvuldig geselecteerd en afkomstig van zeer betrouwbare bronnen. (Deze bronnen zijn opgenomen in Slimmer Slapen)
 • Weer grip op je leven Ervaar hoe het is om weer heerlijk in slaap te vallen en een goede nacht door te slapen.
 • 100% persoonlijke support (alleen als jij dat wilt uiteraard). Je mag mij altijd mailen met vragen over Slimmer Slapen, maar ook met een specifieke vraag over jouw slaapprobleem. Ik help je graag en samen werken we toe naar een ideale nachtrust.

Is Slimmer Slapen voor jou geschikt?


Ik wil eerlijk zijn. Slimmer Slapen zal niet voor iedereen geschikt zijn.

Je moet namelijk niet verwachten dat je in één klap van je slaapprobleem af bent.

Hier heb je vertrouwen en een beetje geduld voor nodig. 


Voordelen

 • Alle informatie en tips gebundeld bij elkaar
 • Eenmalig aankoopbedrag en levenslang te gebruiken als naslagwerk
 • Inclusief diverse bonussen en 100% persoonlijke support (indien gewenst)
 • Je kunt ermee aan de slag wanneer het jou uitkomt
 • Slimmer Slapen is niet geschikt voor zeer ernstige problemen waar acute hulp bij nodig is.   

Wat is de investering voor Slimmer Slapen?


Slimmer Slapen kost 34 euro omdat hier ook persoonlijke support bij in zit.


Ik wil de methode echter voor iedereen beschikbaar maken en daarom heb ik besloten om het tijdelijk in de aanbieding te doen. 


Tijdelijk is Slimmer Slapen 50% goedkoper!


Voor 17 euro eenmalig krijg je toegang tot Slimmer Slapen + alle bonussen (t.w.v. 28 euro) en persoonlijke support (alleen als jij dat wilt uiteraard) 


Nu denk je misschien: Maar wie ben jij en waarom zou ik naar jou luisteren? Ik ben inderdaad geen arts en kan dus ook geen medisch advies geven.


Maar ... ik ben wel ervaringsdeskundige en daar kun je zoveel aan hebben. Al is het alleen maar een steuntje in de rug. 


Ik weet wat voor mij gewerkt heeft en ondertussen ook al voor heel wat andere mensen.


Al deze mensen hebben besloten om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en hebben op een natuurlijke manier hun slaapprobleem opgelost. 


​Mijn passie is om iedereen met slaapproblemen te helpen. Dus ook jou!

Geen risico met mijn 30 dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

100% niet goed - geld terug!


Misschien ben je nog een beetje sceptisch. Dat begrijp ik gerust wel. Je zult in je zoektocht al zoveel zijn tegengekomen. Toch ben ik ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn met Slimmer Slapen.


Als dat niet zo is, dan hoef je alleen maar binnen 30 dagen om een teruggave van 17 euro te vragen. Ik zal geen vervelende vragen stellen, discussies aanzwengelen of zeuren. Jij krijgt gewoon je geld terug.


Als jij tijd en energie gaat steken in Slimmer Slapen, dan weet ik namelijk bijna wel zeker dat je beter gaat slapen. Het kan ook zijn dat je ontdekt waardóór je slecht slaapt en dat je hier gerichte hulp voor kunt zoeken. Ook dat is de investering natuurlijk dubbel en dwars waard.


Nu denk je misschien: mooi, ik koop Slimmer Slapen en vraag dan mijn geld terug. Maar ik geef jou wel veel vertrouwen met deze tevredenheidsgarantie en daarom vertrouw ik erop dat je hier op een nette manier mee zult omgaan. 


Als je nu bestelt, ontvang je direct jouw tijdelijke bonussen:


Digitale bonus 1: De 15 beste slaapapps
(Waarde: € 7,-) -
tijdelijke actieprijs: gratis


Een checklist met de 15 beste slaapapps voor Android en iPhone. Kies jouw favoriet en download deze gratis in de Google Play Store of in de App Store.


Digitale bonus 2: 20 tips om snel in slaap te vallen
(Waarde: € 7,-) - tijdelijke actieprijs: gratis


Een bonus met 20 uitgebreide en makkelijk toepasbare tips om snel in slaap te vallen. Print het uit en leg het op je nachtkastje. Welterusten!


Digitale bonus 3: De 7 beste powernap regels
(Waarde: € 7,-) - tijdelijke actieprijs: gratis


Powernappen is gezond. Maar vooral bij slapeloosheid is het belangrijk dat je het wel op de juiste manier doet. In deze bonus staan de 7 beste powernap regels.


Digitale bonus 4: Word je winterdip de baas!
(Waarde: € 7,-) - tijdelijke actieprijs: gratis


In de bonus ontdek je van alles over de winterdip. Hoe je zelf lichttherapie kunt toepassen en natuurlijk krijg je de 10 beste tips om Blue Monday te overleven.Voeg nu hieronder Slimmer Slapen toe aan je winkelwagen 

om direct te beginnen. Tijdelijk met 50% korting!

PS: Onthoud dat een slaapprobleem niet vanzelf verdwijnt ... jij moet in actie komen!


Als je besluit dit niet te doen, zul je altijd blijven aanmodderen.


Stel je nu toch eens heel even voor.
Hoe zou het voelen als je ...

 • Weer uitgerust wakker wordt.
 • Weer met een gerust hart naar bed gaat omdat je weet dat je lekker zult slapen.
 • Weer energie krijgt om te werken en leuke dingen te doen.
 • Weer blij doet tegen de mensen om je heen.
 • Klachten gaan verdwijnen en jij je lichamelijk en geestelijk herboren voelt.


En nog belangrijker ... dat je weet wat je moet doen als het slapen een keer niet zo goed lukt. 


Je zult verbaasd zijn over hoeveel invloed jijzelf hebt op je slaappatroon.

Maar voor verandering zul je toch eerst de stap moeten zetten.


Wees lief voor jezelf en doe het nu!


Normaal gesproken kost Slimmer Slapen

€ 34,00 maar alleen ​​​​op deze pagina kun je het aanschaffen voor slechts

€ 17,00. Dat is maar liefst 50% korting!

Veilig en betrouwbaar betalen


Veelgestelde vragen

Wat is Slimmer Slapen - In 30 Dagen Perfect Slapen?

Hoe lang moet ik wachten voordat ik ermee aan de slag kan?

Wat kan ik doen als ik vragen heb over Slimmer Slapen?

Wat maakt Slimmer Slapen zo waardevol?

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben?


Let op! De kortingsactie verloopt binnenkort. Slimmer Slapen kost dan weer 34 euro.

01
Days
04
Hours
25
Minutes
36
Seconds

www.slapenisgoed.nl | [email protected]

H&F Online Shopping - KVK nummer: 53033426


Copyright 2020

Alle rechten voorbehouden


Disclaimer | Privacy | Contact | Betalingen