Privacyverklaring Slapenisgoed.NL

Slapenisgoed.NL is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan Slapenisgoed.NL verstrekt.

Slapenisgoed.NL (onderdeel van H&F Online Shopping)
Hortensialaan 53
1777 XG Hippolytushoef
info@slapenisgoed.nl
06-10201253

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website slapenisgoed.nl en het subdomein slimmerslapen.nl, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje naar info@slapenisgoed.nl Je kunt deze verklaring ook als pdf downloaden.

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van producten van Slapenisgoed.NL laat je (persoons)gegevens achter. Slapenisgoed.NL vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld een nieuwsbrief of gratis weggever te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens Slapenisgoed.NL verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan reageren op en delen van artikelen, e-book aanvragen) en van de producten die je afneemt.

  • voornaam
  • achternaam
  • mailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens
  • bedrijfsnaam
  • btw-nummer
  • bankrekeningnummer
  • inloggegevens
  • informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een blogartikel of een bericht in het contactformulier
  • technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres en zogeheten identifiers in cookies en gegevens over jouw activiteiten op onze website

Doeleinden

Slapenisgoed.NL verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat je gebruik kunt maken van alle functies op de website
  • zodat je producten kunt bestellen en betalen via de website
  • om je te bellen of e-mailen als dit nodig is (bijvoorbeeld om antwoord te geven op vragen)
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten
  • voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren


Slapenisgoed.NL is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Slapenisgoed.NL heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Slapenisgoed.NL ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

Bewaartermijn

Slapenisgoed.NL bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

  • Websitedata zijn max. 2 jaar inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data worden geanonimiseerd.
  • Slapenisgoed.NL bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).
  • Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 3 maanden in het e-mailprogramma staan.

Persoonsgegevens delen met derden

Slapenisgoed.NL verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Slapenisgoed.NL gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Slapenisgoed.NL in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Slapenisgoed.NL voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

NB: Slapenisgoed.NL stuurt je in een enkel geval een interessante aanbieding van een zorgvuldig uitgezochte externe partij. Zo’n e-mail is afkomstig van Slapenisgoed.NL; de externe aanbieder heeft geen toegang tot je gegevens.

Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Slapenisgoed.NL gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.

Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Slapenisgoed.NL jou gerichtere content sturen en bijvoorbeeld beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.

Bij jouw eerste bezoek aan slapenisgoed.nl ben je geïnformeerd over de cookies die Slapenisgoed.NL gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een toestemmingscookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Slapenisgoed.NL hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. Theoretisch is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over een bezoeker te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Mailchimp

Slapenisgoed.NL gebruikt MailChimp voor het versturen van e-mails. Als je bijv. een e-book aanvraagt, komen je gegevens terecht bij MailChimp.

MailChimp houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Zo weet Slapenisgoed.NL bijv. of een e-mailcampagne succesvol is. Ook is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

Social media

De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers Slapenisgoed.NL bezoeken. Op basis daarvan is het o.a. mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht.

Je kan heel gemakkelijk berichten van deze website delen. Voor de social share buttons gebruikt Slapenisgoed.NL cookies. Slapenisgoed.NL heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements.

Bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden voor de mails van Slapenisgoed.NL stuur dan een e-mail  of vul het contactformulier in.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@slapenisgoed.nl.

Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt Slapenisgoed.NL de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Slapenisgoed.NL.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Hippolytushoef, 21 oktober 2019