Ontdek hoe je jouw interne Slaapklok kunt resetten,

waardoor je bevrijd wordt uit de vicieuze cirkel van slecht slapen en aanmodderen.

Slimmer Slapen

De Slimmer Slapen Methode

Waardevolle slaapinfo van ervaringsdeskundige én slaapcoach

Inclusief 4 gratis bonussen (20 bewezen slaaptips, slaapapps, powernap en winterdip)

Tijdelijk: inclusief slaapdagboek! Mail mij na 2 weken jouw resultaat. Ik geef je feedback.

Herken jij dit?

Mijn missie

Hoi, ik ben Mireille Hovius en ik geloof erin dat je goed slapen kunt leren. Dit vergt uiteraard geduld en doorzettingsvermogen, maar het bespaart je veel therapieën, medicijnen of zogenaamde wondermiddeltjes.

Vanaf 2016 heb ik zelf heel wat jaren last gehad van slapeloosheid. Ik weet dus als geen ander hoe vervelend dat is en hoeveel impact dit heeft op je dagelijks leven.

Het onderwerp fascineerde mij zo dat ik besloot de opleiding tot slaapcoach te volgen. Door mijn eigen ervaring en de kennis uit de opleiding heb ik gemerkt dat ik de meeste mensen met slapeloosheid heel goed kan helpen.

Ondertussen groeit de belangstelling voor mijn coaching en heb ik naast de Slimmer Slapen Methode ook een videocursus ontwikkeld. Ik vind het fijn als mensen door mijn kennis ontdekken hoe zij beter kunnen slapen.

Wat is Slimmer Slapen?

Voordelen

Beter Slapen

Beter slapen pakket € 9,-

Na betaling word je doorgestuurd naar de downloadpagina

"Soms weet je helemaal niet waar je slapeloosheid vandaan komt en ontdek je dit via Slimmer Slapen."

Reviews

Als je nu bestelt, ontvang je direct 4 gratis bonussen:

Bonus 1: De 7 beste powernap regels (Waarde: € 7,-) tijdelijke actie: gratis

Powernappen is gezond. Maar vooral bij slapeloosheid is het belangrijk dat je het wel op de juiste manier doet. In deze bonus staan de 7 beste powernap regels.

Bonus 2: 20 tips om snel in slaap te vallen (Waarde: € 7,-) tijdelijke actie: gratis

Een bonus met 20 uitgebreide en makkelijk toepasbare tips om snel in slaap te vallen. Print het uit en leg het op je nachtkastje. Welterusten!

Bonus 3: De 15 beste slaapapps (Waarde: € 7,-) tijdelijke actie: gratis

Een checklist met de 15 beste slaapapps voor Android en iPhone. Kies jouw favoriet en download deze gratis in de Google Play Store of in de App store.

Bonus 4: Word je winterdip de baas! (Waarde: € 7,-) tijdelijke actie: gratis

In deze bonus ontdek je van alles over de winterdip. Hoe je zelf lichttherapie kunt toepassen en natuurlijk krijg je de 10 beste tips om Blue Monday te overleven.

Hoe zou het voelen als je ...

En nog belangrijker ... dat je weet wat je moet doen als het slapen een keer niet zo goed lukt. Je zult verbaasd zijn over hoeveel invloed jijzelf hebt op je slaappatroon. Maar voor verandering zul je toch eerst de stap moeten zetten.

Na betaling word je doorgestuurd naar de downloadpagina

IS SLIMMER SLAPEN GESCHIKT VOOR JOU?

Slimmer Slapen is niet geschikt voor zeer ernstige problemen waar acute hulp bij nodig is.

Geen risico door 100% tevredenheidsgarantie

Misschien ben je nog een beetje sceptisch. Dat begrijp ik gerust wel. Je zult in je zoektocht al zoveel zijn tegengekomen. Toch ben ik ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn met Slimmer Slapen. Als dat niet zo is, dan hoef je alleen maar binnen 30 dagen om een teruggave van 27 euro te vragen. Ik zal geen vervelende vragen stellen, discussies aanzwengelen of zeuren. Jij krijgt gewoon je geld terug. Als jij tijd en energie gaat steken in Slimmer Slapen, dan weet ik namelijk bijna wel zeker dat je beter gaat slapen. Het kan ook zijn dat je ontdekt waardóór je slecht slaapt en dat je hier gerichte hulp voor kunt zoeken. Ook dat is de investering natuurlijk dubbel en dwars waard. Nu denk je misschien: mooi, ik koop Slimmer Slapen en vraag dan mijn geld terug. Maar ik geef jou wel veel vertrouwen met deze tevredenheidsgarantie en daarom vertrouw ik erop dat je hier op een nette manier mee zult omgaan.

Beter slapen pakket € 9,-

Na betaling word je doorgestuurd naar de downloadpagina

LET OP! DE KORTINGSACTIE VERLOOPT BINNENKORT. SLIMMER SLAPEN KOST DAN WEER 54 EURO

Veilig en betrouwbaar betalen met Mollie B.V. AmsterdamVoor een betaling met Mollie hoef je niet een e-mailadres in te vullen. Na een geslaagde betaling, word je automatisch doorgestuurd naar de downloadpagina. Hier kun jij Slimmer Slapen en de bonussen downloaden.

Veel gestelde vragen

Wat is Slimmer Slapen - In 30 Dagen Perfect Slapen?
Slimmer Slapen is dé oplossing voor slaapproblemen. Met zeer waardevolle informatie is het een stap voor stap methode waar je levenslang iets aan hebt. Je ontdekt wat er gebeurt als je slaapt en welke fases je dan doorloopt. Er komen diverse aandoeningen aan bod die jou ’s nachts uit je slaap kunnen houden. (Met natuurlijk tips wat je hier tegen kunt doen) Je leest over natuurlijke hulpmiddelen om je slaap te verbeteren.Een overzicht van de 10 beste slaapmaskers. Een aantal ‘wat te doen tegen …?’ artikelen. De meest voorkomende slaapstoornissen. En dat is nog niet alles … je ontvangt bij Slimmer Slapen tevens een aantal gratis bonussen!

Ik werk met een e-book, dus je kunt direct aan de slag! Het neemt geen ruimte in beslag en je kunt het gemakkelijk meenemen. Bovendien kun je, in tegenstelling tot een gesprek, alles eerst eens laten bezinken en het later nog eens op je gemak teruglezen.

Als je vragen hebt, mag je altijd mailen naar [email protected] Ik zal persoonlijk je e-mail beantwoorden. Daarbij streef ik er altijd naar om het juiste antwoord voor je te vinden. Ik help je graag!
Slimmer Slapen is een verzameling van diverse onderwerpen met zo nu en dan waardevolle tips. Het is overzichtelijk ingedeeld. Het is niet alleen voor nu, ook in de toekomst kun je er veel aan hebben. Daarnaast krijg je 100% persoonlijke support. Als slaapcoach en ervaringsdeskundige kan ik je helpen en ondersteunen.
Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met Slimmer Slapen, dan krijg je binnen 30 dagen zonder gedoe je geld terug. Je hoeft geen reden te geven, het mág wel. Voor mij is dat fijn, ik kan met deze feedback namelijk Slimmer Slapen nog beter maken. Ik geef je vertrouwen met de tevredenheidsgarantie, ik ga er daarom dan ook vanuit dat jij hier netjes mee omgaat. Echt zeker van een teruggave? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]
Ja, jouw betaling is volkomen veilig. Dit gaat via Mollie; een zeer betrouwbaar betaalsysteem in Nederland. Vele webwinkels en websites werken met Mollie. Indien jouw betaling is geslaagd, word je direct doorgestuurd naar de downloadpagina. Hier kun je Slimmer Slapen en de bonussen downloaden. Bij het betaalscherm van Mollie zie je de naam H&F Online Shopping staan. Dit is de handelsnaam waarmee ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KVK nummer: 53033426) Ervaar je problemen? Stuur gerust een mailtje naar: [email protected] Ik help je graag verder!