Slimmer Slapen - Slapen is goed

Van slapeloze nachten en vermoeidheid naar een uitgerust en energiek persoon


Je ontdekt hoe je in 30 dagen je interne slaapklok kunt resetten, waardoor je bevrijd wordt uit de vicieuze cirkel van slecht slapen en aanmodderen.

Herken jij dit?

 • Je wordt 's morgens wakker en voelt meteen dat je wederom een waardeloze nacht had. Je voelt je nu al uitgeput en de dag moet nog beginnen.
 • De spiegel loop je het liefst voorbij. Onder je ogen zitten dikke wallen, waar zelfs de duurste crèmes niets aan kunnen veranderen.
 • Het lukt je niet om de dag te starten zonder een dubbele EspressoJe baalt van deze verslaving, maar ziet geen mogelijkheden om gezonder de dag te starten.
 • De dagelijkes activiteiten uitvoeren is helemaal niet meer jouw ding. Je hebt moeite om je te concentreren, bent snel afgeleid en rond het middaguur al bekaf.
 • Je voelt aan alles dat je een kort lontje hebt. Je kunt weinig hebben en snauwt iedereen af die te dicht bij jou in de buurt komt.
 • Je merkt dat je steeds meer last krijgt van lichamelijke en geestelijke ongemakken. Het voelt machteloos dat je hier geen grip op hebt.

Wat als ik je vertel dat het ook anders kan

Je kunt het natuurlijk altijd zelf blijven proberen. Je kunt nog wat wondermiddeltjes bij de drogist halen, blijven zoeken naar oplossingen op internet of jezelf voorhouden dat het allemaal nog wel wat meevalt. Ik kan je beloven dat je dan over een aantal maanden nog steeds in deze nare situatie zit.


Ik ken mijn cliënten en ik weet dat jij nu denkt: "Ik wacht het nog even af, die slapeloosheid gaat vast vanzelf over." Weet dat dit een grote valkuil is. Als jij niets doet, zal er ook niets veranderen. In 2016 kreeg ik last van langdurige slapeloosheid. Echter door dit te denken, kwam er geen verandering. Dankzij grondig onderzoek, het lezen van wetenschappelijke artikelen en de juiste middelen gebruiken, kreeg ik mijn nachtrust terug.


Je hebt dus twee keuzes: Je gaat het alleen proberen en komt er na drie maanden achter dat je nog steeds niet goed weet hoe je jouw slaappatroon kunt veranderen. Of je investeert in een methode van een slaapcoach die zelf uit de vicieuze cirkel van slapeloosheid is gekomen en alles al voor je heeft uitgezocht.


Ik hoef jou niet te vertellen dat dit het begin kan zijn van een gezonde nachtrust. Ik wil je graag helpen! Juist omdat ik als geen ander weet hoe vervelend slapeloosheid is en wat de impact daarvan is op je dagelijks leven. Als jij mijn Slimmer Slapen Methode aanschaft, mag je mij altijd mailen als je een vraag hebt over de methode, maar ook als je een specifieke vraag hebt over jouw slaapprobleem.

Mijn missie


Hoi, ik ben Mireille Hovius en ik geloof erin dat je goed slapen kunt leren. Dit vergt uiteraard geduld en doorzettingsvermogen, maar het bespaart je veel therapieën, medicijnen of zogenaamde wondermiddeltjes. 


Vanaf 2016 heb ik zelf heel wat jaren last gehad van slapeloosheid. Ik weet dus als geen ander hoe vervelend dat is en hoeveel impact dit heeft op je dagelijks leven.


Het onderwerp fascineerde mij zo dat ik besloot de opleiding tot slaapcoach te volgen. Door mijn eigen ervaring en de kennis uit de opleiding heb ik gemerkt dat ik de meeste mensen met slapeloosheid heel goed kan helpen.


Ondertussen groeit de belangstelling voor mijn coaching en heb ik naast de Slimmer Slapen Methode ook een videocursus ontwikkeld. Ik vind het fijn als mensen door mijn kennis ontdekken hoe zij beter kunnen slapen.

Hoe ziet de Slimmer Slapen Methode eruit?

Wil je geen slaapmedicatie, heb je geen zin, tijd of energie om van alles uit te zoeken op internet of ben je het zat om steeds maar geld uit te geven aan middelen die niet werken?

In Slimmer Slapen ontdek je van alles over slaap en de daarbij voorkomende problemen. Het is een stap voor stap methode die je levenslang kunt gebruiken.

Er kunnen altijd periodes van slapeloosheid ontstaan. Een artikel waar je nu misschien even niets aan hebt, kan over een aantal jaar heel waardevol zijn.

"Soms weet je helemaal niet waar je slapeloosheid vandaan komt en ontdek je dit via Slimmer Slapen."

 • Zelf aan de slag Geen dure afspraken, geen reistijd en geen wachttijd. Slimmer Slapen kun je gebruiken op een moment dat het jou uitkomt.
 • Waardevolle informatie De inhoud is zorgvuldig geselecteerd en afkomstig van zeer betrouwbare bronnen. (Deze bronnen zijn opgenomen in Slimmer Slapen)
 • Weer grip op je leven Ervaar hoe het is om weer heerlijk in slaap te vallen en een goede nacht door te slapen.
 • 100% persoonlijke support (alleen als jij dat wilt uiteraard). Je mag mij altijd mailen met vragen over Slimmer Slapen, maar ook met een specifieke vraag over jouw slaapprobleem. Ik help je graag en samen werken we toe naar een ideale nachtrust.

Als je nu bestelt, ontvang je direct 4 GRATIS bonussen:


Bonus 1: De 15 beste slaapapps
(Waarde: € 7,-) -
tijdelijke actieprijs: gratis


Een checklist met de 15 beste slaapapps voor Android en iPhone. Kies jouw favoriet en download deze gratis in de Google Play Store of in de App Store.


Bonus 2: 20 tips om snel in slaap te vallen
(Waarde: € 7,-) - tijdelijke actieprijs: gratis


Een bonus met 20 uitgebreide en makkelijk toepasbare tips om snel in slaap te vallen. Print het uit en leg het op je nachtkastje. Welterusten!


Bonus 3: De 7 beste powernap regels
(Waarde: € 7,-) -tijdelijke actieprijs: gratis


Powernappen is gezond. Maar vooral bij slapeloosheid is het belangrijk dat je het wel op de juiste manier doet. In deze bonus staan de 7 beste powernap regels.


Bonus 4: Word je winterdip de baas!
(Waarde: € 7,-) - tijdelijke actieprijs: gratis


In de bonus ontdek je van alles over de winterdip. Hoe je zelf lichttherapie kunt toepassen en natuurlijk krijg je de 10 beste tips om Blue Monday te overleven.

Wat brengt deze methode jou?


Een goede nacht slapen heeft rechtstreeks invloed op je geestelijke én lichamelijke gezondheid. Vroeg of laat zorgt een chronisch slaaptekort altijd voor klachten. Deze uiteenlopende klachten zullen jouw slapeloosheid alleen nog maar meer aanwakkeren.


Met de Slimmer Slapen Methode kun jij deze vicieuze cirkel doorbreken en zul jij weer:

 • Blij de dag tegemoet treden.
 • Meer energie hebben.
 • Sneller in slaap vallen.
 • Doorslapen in plaats van uren naar het plafond staren.
 • Slapen zonder slaappillen.
 • De beste versie van jezelf zijn.

Stel je nu toch eens heel even voor.
Hoe zou het voelen als je ...

 • Weer uitgerust wakker wordt.
 • Weer met een gerust hart naar bed gaat omdat je weet dat je lekker zult slapen.
 • Weer energie krijgt om te werken en leuke dingen te doen.
 • Weer blij doet tegen de mensen om je heen.
 • Klachten gaan verdwijnen en jij je lichamelijk en geestelijk herboren voelt.

En nog belangrijker ... dat je weet wat je moet doen als het slapen een keer niet zo goed lukt. Je zult verbaasd zijn over hoeveel invloed jijzelf hebt op je slaappatroon. Maar voor verandering zul je toch eerst de stap moeten zetten.


Wees lief voor jezelf en doe het nu!


Is Slimmer Slapen geschikt voor jou?

Ik wil eerlijk zijn. Slimmer Slapen zal niet voor iedereen geschikt zijn. Je moet namelijk niet verwachten dat je in één klap van je slaapprobleem af bent. Iemand die je dat belooft, heeft niet het beste met jou voor. Om van je slapeloosheid af te komen, heb je vertrouwen nodig en ook een beetje geduld. 

Voordelen

 • Alle informatie en tips gebundeld bij elkaar
 • Eenmalig aankoopbedrag en levenslang te gebruiken als naslagwerk
 • Inclusief diverse bonussen en 100% persoonlijke support (indien gewenst)
 • Je kunt ermee aan de slag wanneer het jou uitkomt
 •  Slimmer Slapen is niet geschikt voor zeer ernstige problemen waar acute hulp bij nodig is.   

Wat is de investering voor Slimmer Slapen?


Slimmer Slapen kost 34 euro omdat hier ook persoonlijke support bij in zit.


Ik wil de methode echter voor iedereen beschikbaar maken en daarom heb ik besloten om het tijdelijk in de aanbieding te doen. 


Tijdelijk is Slimmer Slapen 50% goedkoper!


Voor 17 euro eenmalig krijg je toegang tot Slimmer Slapen + alle bonussen (t.w.v. 28 euro) en persoonlijke support (alleen als jij dat wilt uiteraard). 


Nu denk je misschien: Maar wie ben jij en waarom zou ik naar jou luisteren? Ik ben inderdaad geen arts en kan dus ook geen medisch advies geven.


Maar ... ik ben gecertificeerd slaapcoach én ervaringsdeskundige en daar kun je zoveel aan hebben. Al is het alleen maar een steuntje in de rug. 


Ik weet wat voor mij gewerkt heeft en ondertussen ook al voor heel wat andere mensen.


Al deze mensen hebben besloten om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en hebben op een natuurlijke manier hun slaapprobleem opgelost. 


Mijn passie is om iedereen met slaapproblemen te helpen. Dus ook jou!

Geen risico door 100% tevredenheidsgarantie

100% niet goed - geld terug!


Misschien ben je nog een beetje sceptisch. Dat begrijp ik gerust wel. Je zult in je zoektocht al zoveel zijn tegengekomen. Toch ben ik ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn met Slimmer Slapen


Als dat niet zo is, dan hoef je alleen maar binnen 30 dagen om een teruggave van 17 euro te vragen. Ik zal geen vervelende vragen stellen, discussies aanzwengelen of zeuren. Jij krijgt gewoon je geld terug.


Als jij tijd en energie gaat steken in Slimmer Slapen, dan weet ik namelijk bijna wel zeker dat je beter gaat slapen. Het kan ook zijn dat je ontdekt waardóór je slecht slaapt en dat je hier gerichte hulp voor kunt zoeken. Ook dat is de investering natuurlijk dubbel en dwars waard.


Nu denk je misschien: mooi, ik koop Slimmer Slapen en vraag dan mijn geld terug. Maar ik geef jou wel veel vertrouwen met deze tevredenheidsgarantie en daarom vertrouw ik erop dat je hier op een nette manier mee zult omgaan. 
Voeg nu hieronder Slimmer Slapen toe aan je winkelwagen 

om direct te beginnen. Tijdelijk met 50% korting!

PS: Onthoud dat een slaapprobleem niet vanzelf verdwijnt ... jij moet in actie komen!

Als je besluit dit niet te doen, zul je altijd blijven aanmodderen.

Let op! De kortingsactie verloopt binnenkort.

Slimmer Slapen kost dan weer 34 euro.

01
Days
04
Hours
25
Minutes
36
Seconds

Veilig en betrouwbaar betalen met Mollie B.V. Amsterdam


Veelgestelde vragen

Wat is Slimmer Slapen - In 30 Dagen Perfect Slapen?

Hoe lang moet ik wachten voordat ik ermee aan de slag kan?

Wat kan ik doen als ik vragen heb over Slimmer Slapen?

Wat maakt Slimmer Slapen zo waardevol?

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben?

www.slapenisgoed.nl | [email protected]

H&F Online Shopping - KVK nummer: 53033426


Copyright 2020

Alle rechten voorbehouden


Disclaimer | Privacy | Contact | Betalingen