Uitgerust Wakker Worden 

En Een Heerlijke Nachtrust

Kan Echt!

Ontdek Hoe Je Met 15 Tips Voorgoed Goodbye 

Kunt Zeggen Tegen Snurken,  
Meer Energie Kunt Krijgen

En Weer Wordt Zoals Je Was
Met Slimmer Slapen IN 30 Dagen Perfect Slapen

Van: Mireille HoviusMag ik je een paar vragen stellen?

 • Ben jij het ook helemaal zat om elke nacht wakker te worden vanwege het snurken?
 • Heeft het snurken je relatie gekost of wil je partner niet meer bij jou in bed slapen?
 • Heb je slaapapneu en ben je bang dat dit je gezondheid op lange termijn aantast?
 • Durf je niet meer bij vrienden te slapen omdat je zo erg snurkt?
 • Weet je niet wat je moet doen om het snurken te stoppen?
 • Verlang je ook weer naar een goede nacht doorslapen?


Als je één of meer van de bovenstaande vragen met JA hebt beantwoord, dan raad ik je echt aan om verder te lezen. Je zult 15 ultieme tips ontdekken waarmee je het snurken kunt verslaan. Bovendien ga je met talloze andere tips ook nog eens veel beter slapen.Hoi, mijn naam is Mireille Hovius en het is mijn missie om mensen te helpen met het aanpakken van hun slaapprobleem.


"Zelf heb ik jarenlang last gehad van slapeloosheid. Ik weet dus hoe frustrerend dit is en hoe het je uitput."


Snurken is een veel voorkomend probleem. Het kan uitputtend zijn voor de snurker zelf en voor de partner ... ik wil snurkers en hun partners daarom graag helpen.

Het trieste verhaal van Tim (herken jij dit?)

Een tijdje terug werd ik benaderd door Tim. In verband met zijn privacy noem ik hier liever niet zijn echte naam. In zijn zoektocht op internet was hij terecht gekomen op mijn website en ik kreeg best wel een wanhopige mail van hem. Ik schrok ervan.

Iedereen wakker door harde snurken

Tim had een enorm snurkprobleem. Volgens zijn moeder begon dat al in zijn tienerjaren. Het was zo erg dat zijn vader en moeder zelfs met oordoppen sliepen. Toen Tim 16 jaar was, ging hij een weekend met vrienden op stap. Maar de volgende ochtend waren ze allemaal kwaad op hem. Hij had iedereen wakker gehouden met zijn snurken.


Het ergste was nog dat Tim enorm voor de gek gehouden werd. Na verloop van tijd wist bijna de hele school dat Tim snurkte als een kettingzaag. En dit ging zo door tot hij volwassen werd. Hij werd zelfs bang om eens bij een meisje te blijven slapen. Stel dat ze niet langer bij hem wilde blijven vanwege het snurken? Hierdoor bleeft Tim heel lang vrijgezel.

Constant moe en concentratieprobleem

Gelukkig keerde het tij. Tim werd zwaarverliefd en het was wederzijds. Binnen enkele maanden trouwde hij met de liefde van zijn leven. Maar het geluk duurde niet lang. Na ruim 8 weken werd hij op een avond wakker en ontdekte dat zijn vrouw huilde. Toen hij vroeg wat er was, schrok hij ontzettend. Ze vertelde dat ze veel van hem hield, maar niet meer tegen het vreselijke snurken kon. Ze was constant moe en ze kon zich niet meer goed concentreren op haar werk.

Huwelijk niet bestand tegen snurken

Tim voelde zich natuurlijk vreselijk en besloot in de logeerkamer te gaan slapen. Maar na een jaar huwelijk zag hij haar weer huilen. Ze zat er helemaal doorheen. Het slapen in verschillende kamers zorgde voor een gebrek aan intimiteit. Ze voelde zich niet meer verbonden met Tim en vertelde hem dat ze meer huisgenoten waren geworden in plaats van man en vrouw. 


Zijn vrouw heeft hem uiteindelijk verlaten. Ze kreeg gevoelens voor een andere man en Tim bleef alleen achter. Hij was intens verdrietig, maar ook boos. Boos dat het snurken de oorzaak was van zijn verbroken relatie. 

Hij dacht dat hij nooit een manier zou vinden om het snurken te verhelpen en dat hij voor de rest van zijn leven vrijgezel zou blijven.

"Mijn passie is mensen helpen. Het werd tijd dat Tim het snurken achter zich zou kunnen laten en weer beter zou slapen."


STOP SNURKEN!


Voor Tim is er een wereld opengegaan. Hij is verlost van het snurken en voelt zich een heel ander mens.


Wil jij ook weer:

 • Elke ochtend fris en energiek wakker worden ...
 • Je gezondheid en vitaliteit verbeteren ...
 • Weer samen met je partner in een bed slapen ...
 • De beste versie van jezelf zijn ...
 • Slapen zonder snurken ...

"Snurken geeft altijd slaaproblemen. Voor jezelf en/of voor je partner. Pas als je niet meer snurkt, ontdek je hoe uitgerust je 's ochtends wakker wordt."

Pak meteen je slaapprobleem aan!

Wil je stoppen met snurken? Verlang je naar een goede nachtrust en gun je ook jouw partner weer stille nachten?


Dan is dit voor jou …


Slimmer Slapen

In 30 dagen perfect slapen


In deze methode ontdek je 15 ultieme tips tegen snurken. Maar het is meer ...


In Slimmer Slapen ontdek je van alles over slaap en de daarbij voorkomende problemen. Het is een groot naslagwerk die je levenslang kunt gebruiken. Er kunnen altijd periodes van slapeloosheid ontstaan. Een artikel waar je nu misschien even niets aan hebt, kan over een aantal jaar heel waardevol zijn.

 • Zelf aan de slag Geen dure afspraken, geen reistijd en geen wachttijd. Slimmer Slapen kun je gebruiken op een moment dat het jou uitkomt.
 • Waardevolle informatie De inhoud is zorgvuldig geselecteerd en afkomstig van zeer betrouwbare bronnen. (Deze bronnen zijn opgenomen in Slimmer Slapen)
 • Weer grip op je leven Ervaar hoe het is om weer heerlijk in slaap te vallen en een goede nacht door te slapen.
 • 100% persoonlijke support Je mag mij altijd mailen met vragen over Slimmer Slapen, maar ook met een specifieke vraag over jouw slaapprobleem. Ik help je graag en samen werken we toe naar een ideale nachtrust.


SLIMMER SLAPEN IN 30 DAGEN PERFECT SLAPENMet waardevolle artikelen over slapen, aandoeningen, natuurlijke hulpmiddelen, 

slaapstoornissen, tips en nog veel meer ...

Is Slimmer Slapen voor jou geschikt?


Ik wil eerlijk zijn. Slimmer Slapen zal niet voor iedereen geschikt zijn. Je moet namelijk niet verwachten dat je in één klap van het snurken of je slaapprobleem af bent. Hier heb je vertrouwen en een beetje geduld voor nodig. 

"Een slaapprobleem (bijvoorbeeld snurken) is vaak complex. Waarschijnlijk heb je hier al even last van en dus kan het ook even duren voordat jouw slaappatroon weer helemaal gezond is.

Wees geduldig … het komt goed."

Voordelen

 • Alle informatie en tips gebundeld bij elkaar
 • Eenmalig aankoopbedrag en levenslang te gebruiken als naslagwerk
 • Inclusief diverse bonussen en 100% gratis persoonlijke support
 • Je kunt ermee aan de slag wanneer het jou uitkomt
 •  Slimmer Slapen is niet geschikt voor zeer ernstige problemen waar acute hulp bij nodig is.   

Hoeveel kost Slimmer Slapen?


Slimmer Slapen kost 34 euro omdat hier ook persoonlijk e-mailcontact bij in zit. Ik wil de methode echter voor iedereen beschikbaar maken en daarom heb ik besloten om het tijdelijk in de aanbieding te doen. 


Tijdelijk is Slimmer Slapen 50% goedkoper!


Voor 17 euro eenmalig krijg je toegang tot Slimmer Slapen + alle bonussen (t.w.v. 40 euro) en persoonlijk e-mailcontact. 


Nu denk je misschien: Maar wie ben jij en waarom zou ik naar jou luisteren? Ik ben inderdaad geen arts en kan dus ook geen medisch advies geven. Maar ... ik ben wel ervaringsdeskundige en daar kun je zoveel aan hebben. Al is het alleen maar een steuntje in de rug. Ik weet wat voor mij gewerkt heeft en ondertussen ook al voor heel wat andere mensen. Al deze mensen hebben besloten om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en hebben op een natuurlijke manier hun slaapprobleem opgelost. 


Mijn passie is om iedereen met slaapproblemen te helpen. Dus ook jou!

Natuurlijk met een tevredenheidsgarantie!


100% niet goed - geld terug!


Misschien ben je nog een beetje sceptisch. Dat begrijp ik gerust wel. Je zult in je zoektocht al zoveel zijn tegengekomen. Toch ben ik ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn met Slimmer Slapen.


Als dat niet zo is, dan hoef je alleen maar om een teruggave van 17 euro te vragen. Ik zal geen vervelende vragen stellen, discussies aanzwengelen of zeuren. Jij krijgt gewoon je geld terug.


Als jij tijd en energie gaat steken in Slimmer Slapen, dan weet ik namelijk bijna wel zeker dat je beter gaat slapen. Het kan ook zijn dat je ontdekt waardóór je slecht slaapt en dat je hier gerichte hulp voor kunt zoeken. Ook dat is de investering natuurlijk dubbel en dwars waard.


Nu denk je misschien: mooi, ik koop Slimmer Slapen en vraag dan mijn geld terug. Maar ik geef jou wel veel vertrouwen met deze tevredenheidsgarantie en daarom vertrouw ik erop dat je hier op een nette manier mee zult omgaan. 4 TIJDELIJK GRATIS DIGITALE BONUSSEN:


Digitale bonus 1:

Word je winterdip de baas!


In de bonus ontdek je van alles over de winterdip. Hoe je zelf lichttherapie kunt toepassen en natuurlijk krijg je de 10 beste tips om Blue Monday te overleven.


Normale prijs                                € 10

Tijdelijke actieprijs            GRATIS


Digitale bonus 2:

De 15 beste slaapapps


Een checklist met de 15 beste slaapapps voor Android en iPhone. Kies jouw favoriet en download deze gratis in de Google Play Store of in de App Store.


Normale prijs                                 € 10

Tijdelijke actieprijs             GRATIS                               


Digitale bonus 3:

20 tips om snel in slaap te vallen


Een bonus met 20 uitgebreide en makkelijk toepasbare tips om snel in slaap te vallen. Print het uit en leg het op je nachtkastje. Welterusten!


Normale prijs                               € 10

Tijdelijke actieprijs           GRATIS


Digitale bonus 4:

De 7 beste powernap regels


Powernappen is gezond. Maar vooral bij slapeloosheid is het belangrijk dat je het wel op de juiste manier doet. In deze bonus staan de 7 beste powernap regels.


Normale prijs                                € 10

Tijdelijke actieprijs            GRATIS   SAMENVATTEND


Slimmer Slapen
In 30 dagen perfect slapen


De oplossing voor jouw slaapprobleem


Normale prijs                        € 34


Tijdelijke actieprijs

Digitale editie                     € 17


    4 Tijdelijk gratis bonussen

 • Bonus 1: Word je winterdip de baas!
 • Bonus 2: De 15 beste slaapapps
 • Bonus 3: 20 tips om snel in slaap te vallen
 • Bonus 4: De 7 beste powernap regels

    Normale prijs                          € 40


    Tijdelijke Actieprijs:      GRATIS    


 Totaal Digitale editie:        € 17Voeg nu hieronder Slimmer Slapen toe aan je winkelwagen 

om direct te beginnen. Tijdelijk met 50% korting!

PS: Onthoud dat snurken of een slaapprobleem niet vanzelf verdwijnt ... jij moet in actie komen. Als je besluit dit niet te doen, zul je altijd blijven aanmodderen.


Stel je nu toch eens heel even voor. Hoe zou het voelen als je ...

 • Niet meer snurkt!
 • Weer uitgerust wakker wordt.
 • Weer met een gerust hart naar bed gaat omdat je weet dat je lekker zult slapen.
 • Weer energie krijgt om te werken en leuke dingen te doen.
 • Weer blij doet tegen de mensen om je heen.
 • Klachten gaan verdwijnen en jij je lichamelijk en geestelijk herboren voelt.

En nog belangrijker ... dat je weet wat je moet doen als het slapen een keer een nacht niet goed lukt.


Je zult verbaasd zijn over hoeveel invloed jijzelf hebt op je slaappatroon.


Maar voor verandering zul je toch eerst de stap moeten zetten, wees lief voor je zelf en doe het nu!

Normaal gesproken kost Slimmer Slapen

€ 34,00 maar alleen op deze pagina kun je het aanschaffen voor slechts

€ 17,00. Dat is maar liefst 50% korting!


Veelgestelde vragen

Wat is Slimmer Slapen - In 30 Dagen Perfect Slapen?

Hoe lang moet ik wachten voordat ik ermee aan de slag kan?

Wat kan ik doen als ik vragen heb over Slimmer Slapen?

Wat maakt Slimmer Slapen zo waardevol?

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben?


Let op! De kortingsactie verloopt binnenkort. Slimmer Slapen kost dan weer 34 euro.

10
Days
05
Hours
05
Minutes
03
Seconds

[email protected]

H&F Online Shopping - KVK nummer: 53033426


Copyright 2020

Alle rechten voorbehouden


Disclaimer | Privacy | Contact