Bitje tegen snurken kopen

Anti snurkbeugel

Je snurkt … of degene naast je snurkt. Oei, wat is dat vervelend hè! Ik snap heel goed dat je hier een oplossing voor zoekt. Misschien ben je wel eens wat informatie tegengekomen over een bitje tegen snurken. Als je snurken in Google intypt word je namelijk bedolven onder de tips.

Ik vind het dan ook niet gek dat mensen zich afvragen waar ze nou goed aan doen. Misschien ben jij ook wel zo iemand en denk je: helpt zo’n bitje tegen snurken eigenlijk wel?

In dit artikel wil ik je daarom graag uitgebreide informatie geven. Want ja, zo’n bitje helpt wel degelijk tegen snurken! Bijna altijd is deze succesvol. Bijna zeg ik … ik wil namelijk graag eerlijke informatie geven.

Bekijk ook mijn grootmoeders tips tegen snurken!

Tip van Mireille (Slaapcoach):
Wil je voorgoed van het snurken af? Dit is wat je nodig hebt >>

7 dagen op proef

98% gebaat bij bitje tegen snurken

Om dus meteen maar met de deur in huis te vallen: het bitje tegen snurken van Mr. Anti Snurk is misschien wel de beste oplossing. Deze is namelijk wetenschappelijk getest door het National Center for Biotechnology Information (NCBI). Tijdens een onderzoek (1) die zij uitvoerden hebben 134 proefpersonen het bitje tegen snurken getest. Bij 131 personen hielp dit bitje tegen snurken. Dat is maar liefst 98%!

De deelnemers bleven het bitje tegen snurken gebruiken en na nieuw onderzoek bleek dat gemiddeld 350 dagen na het eerste gebruik ruim 86% van de deelnemers nog elke nacht het bitje in doet. Zij gaven aan tevreden tot zeer tevreden te zijn. Dit zijn bijzonder hoge resultaten en zegt voor mij genoeg over dit bitje tegen snurken. Je kunt de resultaten van deze studie hier zelf raadplegen.

Als je snurkt of degene naast je snurkt, raad ik je dan ook aan dit bitje tegen snurken te proberen. Het mooie is dat je geen enkel risico loopt. Werkt het bitje niet? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Online bitje tegen snurken kopen

Het bitje tegen snurken van Mr. Anti Snurk is online in meerdere webwinkels te koop. Shop je graag bij bol.com of liever bij de grootste online drogist van Nederland? Je kunt deze bestellen via onderstaande linkjes. Kijk wel even naar de verzendkosten. Soms lijkt een zelfde product duurder, maar is de verzending gratis. Uiteraard kun je altijd iets extra’s bestellen zodat je totaalbedrag voldoende is voor gratis verzending.

Let op: Voor bestellen via deze linkjes betaal je niets extra!
Als je via deze linkjes besteld, krijg ik daar een stukje commissie voor. Zo help je mij om de site slapenisgoed.nl te onderhouden en up to date te houden.


Bitje tegen snurken
Bekijk hier het bitje tegen snurken van Mr. Anti Snurk >>

Hoe komt het dat je snurkt?

Een klein stukje theorie kan helpen om te begrijpen hoe het bitje werkt. Ten eerste: schaam je vooral niet als je snurkt. Je bent lang niet de enige. Maar liefst meer dan een derde van de Nederlanders snurkt. Meestal wordt dit veroorzaakt doordat het zachte gehemelte je luchtwegen belemmert.

Als jij slaapt dan ontspannen je spieren. Je onderkaak zakt dus iets naar beneden. Het gevolg is dat je luchtwegen belemmerd worden en dus ontstaan er trillingen. Deze trillingen geven een bepaald geluid en dat is wat wij snurken noemen.

Ik heb een uitgebreide blog over snurken geschreven. Als je hier dus meer over wilt weten, raad ik je aan grootmoeders tips tegen snurken te lezen. Daar ga ik dieper in op zaken als: waarom mensen snurken of je er wel of niet mee naar de huisarts moet en of snurken gevaarlijk is.

Hoe werkt een bitje tegen snurken?

Eigenlijk is de werking van dit bitje heel eenvoudig. Wat je wilt is natuurlijk dat je onderkaak niet naar beneden zakt. Nou daar zorgt dit bitje wel degelijk voor. Tijdens het slapen houdt dit bitje tegen snurken je onderkaak namelijk in positie én dwingt het zelfs iets naar voren. Je luchtweg wordt daardoor vrijgehouden en het snurken is voorbij. Heerlijk voor jou én voor degene die naast jou slaapt.

Bitje tegen snurken

MRA of bitje tegen snurken is zeer effectief

Misschien ben jij in jouw zoektocht ook wel eens het woord MRA tegengekomen. Waarschijnlijk heb je je afgevraagd wat dit is en wat het met snurken te maken heeft. MRA staat voor Mandibulair Repositie Apparaat en is de wetenschappelijke term voor een bitje tegen snurken.

Ik raad je het bitje tegen snurken van Mr. Anti Snurk aan. En waarom? Deze is namelijk eenvoudig op maat te maken en je kunt dit zelf doen. Op deze manier stemt het bitje zich perfect op jouw gebit af. Nog een ander voordeel is het materiaal. Het bitje tegen snurken van Mr. Anti Snurk is gemaakt van materiaal dat vervelende reacties en irritaties voorkomt. Bijna 90% van de snurkers heeft enorm veel baat bij dit bitje. En nogmaals: behoor je tot die overige 10%? Geen probleem, je krijgt gewoon je geld terug.

Probeer daarom nu het bitje tegen snurken van Mr. Anti Snurk en stop voor altijd met snurken >>

Best verkochte bitje tegen snurken van Nederland

Al heel wat jaren (sinds 2015) is het bitje tegen snurken van Mr. Anti Snurk het best verkochte anti snurkmiddel van Nederland. Al meer dan 50.000 Nederlanders hebben dit product aangeschaft. Het is niet zo vreemd aangezien er tal van voordelen zitten aan het bitje tegen snurken van Mr. Anti Snurk. Onderstaand een kleine opsomming:

 • Je mag het bitje tegen snurken zeven dagen op proef gebruiken
 • Blijf je snurken? Dan krijg je gewoon je geld terug.
 • Het bitje tegen snurken is geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Je kunt het bitje zelf op maat stellen
 • Het bitje tegen snurken van Mr. Anti Snurk is tot wel 5x voordeliger dan vergelijkbare bitjes tegen snurken
 • Je kunt het bitje gratis laten verzenden

  En het allergrootste voordeel is:
  Vandaag bestellen is morgen niet meer snurken!
Bitje tegen snurken

Dit komt jouw slaapkwaliteit ten goede, maar ook van degene die naast je ligt. Een gezonde nachtrust is enorm belangrijk. Hier voorkom je lichamelijke en/of geestelijke klachten mee.

Gebruiksaanwijzing bitje tegen snurken van Mr. Anti Snurk

Het is mogelijk om het bitje tegen snurken van Mr. Anti Snurk in vijf minuten op jouw gebit aan te passen. Daarvoor heb je de volgende artikelen nodig:

 • Twee halfhoge glazen (leeg)
 • Een stopwatch (het is nodig om van iedere stap de seconden te tellen)

Met behulp van onderstaande afbeeldingen kun je stapsgewijs leren hoe je het bitje kunt aanpassen:

Bitje tegen snurken
1- Het plastic spateltje kun je plaatsen in de opening aan de voorkant van het bitje

Bitje tegen snurken
2- Zet een glas met gekookt water klaar én een glas met koud water.

Bitje tegen snurken
3- Zorg ervoor dat je het gekookte water 15 seconden laat afkoelen.
LET OP: leg het bitje NOOIT in kokend water!

Bitje tegen snurken
4- Dompel het bitje onder water. Deze mag je 30 seconden laten liggen. Laat het spateltje zitten.

Bitje tegen snurken
5- Met het spateltje kun je nu voorzichtig het bitje uit het glas met heet water halen. Laat het 15 seconden uitlekken / afkoelen.
LET OP: Laat het spateltje zitten en raak het bitje nog NIET met je vingers aan.

Bitje tegen snurken
6- Plaats nu met behulp van het spateltje het bitje tegen snurken in je mond:
 • Grote inkeping is bovenkant
 • Zorg ervoor dat je voortanden (onderste en bovenste rij) recht onder elkaar staan
 • Om de buitenkant van het bitje naar je gebit te vormen kun je jouw vingers, wangen en lippen gebruiken
 • Om de binnenkant van het bitje naar je gebit te vormen kun je jouw tong gebruiken
 • Zuig met behulp van je tong en lippen eventuele lucht uit het mondstuk
 • Laat het bitje tegen snurken 1 minuut in je mond zitten

Bitje tegen snurken
7- Plaats nu het bitje voor 2 minuten in het glas met koud water. Laat het spateltje nog zitten.

Bitje tegen snurken
8- Haal het bitje uit het koude water en plaats deze in je mond. Het spateltje mag je verwijderen.

Nu zou het bitje prettig in je mond moeten zitten.
Mocht dit niet zo zijn, dan kun je het proces nog een keer herhalen.
Normaal gesproken zou dit bitje tegen snurken op deze manier perfect op maat zitten.

Om langer plezier van het bitje tegen snurken van Mr. Anti Snurk te hebben, is het belangrijk dat je deze goed onderhoudt. Je kunt deze heel eenvoudig afspoelen met koud water en bewaren in het meegeleverde doosje.

Bewaar het bitje NIET in ruimtes met een temperatuur boven de 38 graden Celsius!

Betaalbaar bitje tegen snurken

Een op maat gemaakt snurkbitje kan behoorlijk in de papieren lopen. Dit kan al gauw enkele honderden euro’s gaan kosten. Veel mensen zien daarom af van de aanschaf van zo’n bitje. En dat is zonde! Juist omdat dit een heel eenvoudige oplossing kan zijn voor een heel vervelend probleem.

Mr. Anti Snurk is op zoek gegaan naar een oplossing. Die heeft hij gevonden in de boil en bite technologie (2). Hiermee is het mogelijk gemaakt om met behulp van een glas heet water en een glas koud water een bitje tegen snurken op maat te maken. Op deze manier is er een betaalbaar snurkbitje op de markt gekomen die inmiddels al heel wat Nederlanders van het snurken afgeholpen heeft.

Veel voorkomende vragen

In de praktijk blijkt dat mensen bij de aanschaf van een nieuw product vaak nog vragen hebben. Dat is logisch. Het kan zijn dat je het nog niet helemaal vertrouwd of dat je wat onzeker bent. Om deze onzekerheid bij je weg te nemen, heb ik de meest voorkomende vragen voor jou onderzocht. Onder de YouTube video heb ik de antwoorden hierop in een informatieve tekst hieronder omschreven.

Voordat je dit gaat lezen, raad ik je aan om deze korte video van Mr. Anti Snurk te bekijken.

Ga hier naar de officiële site van Mr. Anti Snurk >>

 • Het bitje heeft een boven- en een onderkant. Je ziet dit aan twee inkepingen. De bovenkant van het bitje is de zijde met de grootste inkeping.

 • Het bitje tegen snurken wordt gemaakt door een Nederlands bedrijf. Dit bedrijf heet Servifarmacomp en is gevestigd in Hoogvliet.

 • Gelukkig kent dit bitje tegen snurken maar weinig bijwerkingen. Deze is heel veilig en uitermate effectief tegen snurken. Toch kunnen er altijd bepaalde effecten optreden. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je in de eerste periode een overvloedige productie van speeksel hebt. Normaal gesproken gaat dit vanzelf over. Je kunt echter ook een zeer droge mond ervaren. Ook dit gaat normaal gesproken weer over.

  In het begin kan het zijn dat je ’s morgens wakker wordt met een gevoelige kaak of mond. Dit is echt een kwestie van wennen. Geef het dan ook de tijd. Op den duur hoort dit echt over te gaan. Soms al binnen enkele minuten. Op een gegeven moment hoor je er gewoon helemaal geen last meer van te hebben. De meeste personen zijn binnen enkele dagen gewend aan het snurkbitje.

 • Mensen met een gebitsprothese kunnen helaas dit snurkbitje niet gebruiken. Mr. Anti Snurk raadt het mensen met een kunstgebit of andere gebitsprothese af. Je kunt het beste overleggen met je tandarts wat er in jouw geval wel mogelijk is.

 • Het bitje tegen snurken is BPA- en LATEX-vrij. Het belangrijkste materiaal waaruit het bitje bestaat is ethylene-vinyl acetate copolymer.

 • Het op maat maken van het bitje tegen snurken is in vijf minuten te doen. Het in- en uitdoen is zeer eenvoudig.

 • Als je dit snurkbitje normaal gebruikt, gaat deze zeker vier tot zes maanden mee. Maar meestal is dit veel langer.

Het bitje tegen snurken vergt weinig onderhoud. Iedere ochtend kun je deze even afspelen met koud of lauw water. Je krijgt bij je bestelling een stofvrije bewaardoos. Het is belangrijk dat je het bitje hierin bewaard.

Tot slot …

Snurken kan echt hopeloze vormen aannemen. Als je zelf snurkt, heb je dat meestal niet door. Tenminste … dat denk je. Maar vaak zijn snurkers overdag toch wel vermoeider dan niet snurkers. Voor een eventuele partner kan het ook heel hinderlijk zijn. Zij kunnen hier echt een slecht slaappatroon door ontwikkelen met alle gevolgen van dien.

Het is daarom belangrijk het snurken aan te pakken. Dit kan heel eenvoudig met het bitje tegen snurken van Mr. Anti Snurk. Met de vele voordelen en de aantrekkelijke prijs is dit zeker een optie om te proberen. Helemaal als je leest hoe goed de resultaten zijn. Bijna 90% van de gebruikers snurkt niet meer tijdens het dragen van dit snurkbitje. Je mag het bitje zeven dagen op proef proberen. Stopt het snurken niet, dan krijg jij gewoon je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico. Ik zeg: doen 🙂

Bestellen kan heel eenvoudig online. Kies de webwinkel waar jij het liefste winkelt en bestel handig nog je overige boodschappen mee.


Bekijk hier de anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk >>

Mr. Anti Snurk lijkt zeker op andere snurkbitjes. Toch zijn er wel degelijk verschillen:

 • Dit bitje tegen snurken is veel goedkoper dan ander snurkbitjes. Oók de exemplaren die aan te passen zijn.
 • Het succespercentage van dit bitje is bijzonder hoog (bijna 90%).
 • De Mr. Anti Snurk is heel gemakkelijk aan te passen aan jouw gebit.
 • Je mag dit bitje tegen snurken zeven dagen proberen.
 • Als je blijft snurken, krijg je gewoon je geld terug.Bronnen:
PubMed | National Library of Medicine

1- https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10593770/
2- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5803051/

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis!

Perfect slapen in de spotlights

Extra voordelig

Over de auteur

Mireille Hovius is gecertificeerd slaapcoach en heeft zelf jarenlang last gehad van slapeloosheid. Met haar blogs op slapenisgoed.nl wil ze mensen met slaapproblemen informeren en inspireren om beter te gaan slapen.

Volg mij

Recente artikelen